Contra-indicaties voor L-theanine

Contra-indicaties voor L-theanine


L-theanine is een voedingssupplement dat is goedgekeurd door de FDA. Het wordt ook soms genoemd Suntheanine. Net als de meeste voedingssupplementen, L-theanine heeft een aantal contra-indicaties die je nodig hebt om te bespreken met een arts alvorens het. Deze natuurlijke derivaat wordt beweerd om positieve voordelen voor de gezondheid hebben, van het verlichten van angst om te voorkomen dat meer grote gezondheidsproblemen zoals tumoren.

Bestedingen

L-theanine is een chemisch afgeleid van de theeplant en een soort paddestoel. Het is een populair product in de alternatieve gezondheidszorg wereld; het wordt gewaardeerd om zijn vermogen om stress te verlichten zonder dat slaperigheid. L-theanine is ook aangetoond dat mentale concentratie in combinatie met cafeïne en voorbereidend onderzoek blijkt dat deze natuurlijke drug heeft eigenschappen die obesitas en tumoren kan voorkomen.

Onderzoek

Hoewel het onderzoek is niet op alle mogelijke contra-indicatie van L-theanine is uitgevoerd, worden studies gemaakt over het gebruik ervan. Meestal met geneesmiddelen en kruiden, de voordelen eerst bestudeerd, en de contra-indicaties. Nu dat meer artsen weten toepassingen L-theanine en mogelijke toepassingen, ze kunnen beoordelen, op een case-by-case basis, indien wenselijk zou zijn voor hun patiënten te nemen, en als het negatief kunnen interageren met andere geneesmiddelen die vergelijkbaar zijn effecten.

Gevoeligheid of Pregnancy

Omdat L-theanine wordt verkocht als een voedingssupplement, de artsen en apothekers niet knippen en drogen contra-indicaties op het als ze doen op geneesmiddelen op recept en over-the-counter geneesmiddelen. Toch, als je hebt ervaren overgevoeligheid voor groene thee of zwanger bent of borstvoeding geeft, zal uw arts waarschijnlijk adviseren u geen L-theanine nemen. Medische professionals kunnen ook toegang krijgen tot online medische bibliotheken, zoals Merck Handleidingen, te weten te komen over voedingssupplementen / kruiden en hun mogelijke contra-indicaties. Controleer altijd met uw arts of apotheker als u denkt aan het starten van een nieuw supplement.

drug Contra

De meer ernstige contra-indicaties van L-theanine liggen in zijn potentieel om een ​​negatieve wisselwerking met andere geneesmiddelen een persoon kan nemen. U dient altijd uw arts te raadplegen voordat u begint een nieuw voedingssupplement, zoals dit. Dit is vooral belangrijk voor degenen met recepten zoals sedativa, lipideverlagende middelen of chemotherapeutische middelen. Hoewel L-theanine is gevonden dat een mogelijke verlaging weldoener in lipiden en chemotherapie, is om deze reden dat het onjuist kan zijn, aangezien onbekende effecten op behandelingen die reeds zijn hebben.