Complicaties van pedikelschroef Surgery

Pediculaire schroeven worden gebruikt voor een aantal spinale fusie chirurgie. Ze zijn een gespecialiseerde vorm van de schroef ontworpen om wervels bij elkaar te houden. Volgens de Amerikaanse Academie van orthopedisch chirurgen, wordt deze aanpak vaak gecombineerd met bot enten aan de wervelkolom te stabiliseren, totdat de enting samen zekeringen het. Een studie door Yasuaki Tokuhashi, et al, in 2008 (gerapporteerd in Orthopedie Today) meldde dat dit een van de gemeenschappelijke aanpak wordt gebruikt voor oudere patiënten spinale fusie ondergaan.

medicatie Complicaties

Sommige mensen kunnen de bijwerkingen van de medicijnen die worden gebruikt tijdens of na een operatie, met inbegrip van pedikelschroef operatie. Dit omvat anesthesie, pijnmedicatie en / of antibiotica. Af en toe kan bijwerkingen van medicijnen leiden tot wat wordt genoemd postoperatieve delirium, of een verwarde toestand na de operatie. Dit lost meestal een keer de medicatie is uit het systeem van de patiënt. Andere geneesmiddelen kunnen complicaties zoals misselijkheid, constipatie en verwarring.

Bloedproppen

Volgens de National Institutes of Health, bloedstolsels vormen een risico na een operatie. Na pediculaire schroef operatie, een persoon blijft gewoonlijk in het ziekenhuis voor verscheidene dagen, met een verminderde mobiliteit. Omdat ze niet lopen of bewegen zoveel als gebruikelijk, ze een verhoogd risico op bloedstolsels. Blot stolsels vormen vaak in de benen, maar als ze breken los ze kunnen reizen naar de longen en vormen een longembolie. De Amerikaanse Academie van Orthopedische Chirurgen meldt dat dit risico heeft de neiging om een ​​paar weken na pedikelschroef operatie te verlagen.

Wond infectie

Wondinfectie na spinale chirurgie is niet gebruikelijk, volgens de Amerikaanse Academie van Orthopedische chirurgen; het kan echter een potentiële complicatie van pediculaire schroef chirurgie. The Academy geeft mogelijke tekenen van infectie zoals verhoogde drainage uit de wond, roodheid of zwelling rond de incisie en meer pijn. Volgens de National Institutes of Health, kunnen infecties ook ontwikkelen in de geënte botoppervlak na pediculaire schroef operatie.

andere Infecties

De National Institutes of Health bevat infectie van de longen en / of de blaas als een andere mogelijke complicatie na een ingrijpende operatie, zoals pediculaire schroef chirurgie. De meeste mensen zijn antibiotica enige tijd na hun operatie geplaatst, is het echter nog steeds mogelijk om bepaalde infecties. Deze omvatten longontsteking en urineweginfecties, onder anderen.

Nerve Schade of irritatie

Spinale zenuwen kan tijdens elk type spinale chirurgie, waaronder een spinale fusie met behulp pediculaire schroeven. De National Institutes of Health verslag symptomen van spinale zenuwen zo ernstig uitstralende pijn, verminderde kracht of gevoel in bepaalde gebieden en dysfunctie van de darm en / of de blaas. Minder kleine rugzenuw symptomen kunnen ook volgen pediculaire schroef operatie, volgens Orthopedie Vandaag de dag, met inbegrip van radiculopathie. Radiculopathie, uitstralende pijn in een zenuw, kan worden veroorzaakt door compressie of zwelling rond de zenuw.

hardware Failure

Volgens Orthopedie Vandaag, is het mogelijk voor de pediculaire schroef om "terug te trekken" na spinale fusie chirurgie. In dit geval zou een operatie nodig om het probleem om de spinale stabiliteit lossen. Zelfs als hardware intact blijft, volgens de National Institutes of Health, is het mogelijk om de problemen op het niveau boven of onder de operatie, zelfs maanden of jaar verder ontwikkelen. Deze problemen kunnen optreden bij de schijven en de wervels.