Common Posture Problems

Common Posture Problems

Slechte houding is de primaire bron en de meest over het hoofd gezien factor van veel spieren, het skelet, en neurale pijnen en ongemakken in het lichaam. Wanneer uw lichaam in optimale afstemming, uw gewrichten, spieren en weefsels krijgt een gelijke hoeveelheid kracht distributie. Als je lichaam uit balans, wat de gewrichten en spieren krijgen meer stress dan hun tegengestelde delen. De stress begint te accumuleren in de tijd, waardoor de symptomen in vormen van pijn en stijfheid.

Onderrug pijn

Omdat de lumbale wervelkolom steunt een meerderheid van uw gewicht, het is de meest voorkomende regio in uw wervelkolom die chronisch gewond raakt. Of u nu teveel curve in je bovenste wervelkolom (kyphose) of onderrug (lordose), beide van deze houding problemen veroorzaken te veel uitbreiding in de lumbale wervelkolom, waardoor overmatige druk op de tussenwervelschijven. Een veel voorkomende oorzaak van kyfose zit te veel, vooral bij het werken te lang in de voorkant van een computer, het rijden of schrijven. Lordose wordt vaak veroorzaakt door een verandering van het zwaartepunt van je lichaam, of het nu van de zwangerschap of met een dikke buik (mannen en vrouwen).

Veel voorkomende problemen in verband met lage rugpijn zijn onder andere zwakke heupen, strakke hamstrings, nekpijn, hoofdpijn, rotator cuff pijn en spondylosis.

Nek pijn

Nekpijn wordt veroorzaakt door te veel verlenging van de nek, waardoor de cervicale wervelkolom te zijn van de aanpassing. Dit is algemeen bekend als "forward head" afwijking. Volgens de Chiropractie Resource Organization, voor elke inch je hoofd beweegt naar voren, het hoofd krijgt 10 pond. in gewicht, omdat de spieren en gewrichten van de nek en schouders harder werken om de kin van die omlaag houden.

Voorkomende aandoeningen geassocieerd met nekpijn omvatten migraine, kaakgewricht stoornis (TMJD), pijn in de schouder, zwakte in de rug en een aantal ademhalingsmoeilijkheden.

Chronische vermoeidheid

Als je lichaam niet in de lijn, je spieren moeten harder werken om te bewegen, of je lopen, traplopen of pick-up een zware koffer. Deze overmatige inspanning van je lichaam heeft te maken slijt je lichaam snel.

Bijvoorbeeld, als u kyfose, uw bovenste ruggengraat heeft te veel buiging, waardoor u te bukken en voorgevoel naar voren. Dit zorgt ervoor dat je rugspieren te strak en zwak zijn en je voorste spieren (borst, schouders, buikspieren) te strak en kort zijn. Ook uw core spieren (stam en hip regio's) die deel uitmaken van uw lichaam draagvlak, zwak, het plaatsen van overmatige stress op je rug.