Common Inheemse geneeskrachtige planten van Californië

Common Inheemse geneeskrachtige planten van Californië


Toen de moderne geneeskunde geleden tot stand decennia kwam, waren farmaceutische bedrijven ervan overtuigd dat ze wondermiddelen die voor altijd de uitoefening van de geneeskunde zou veranderen werden ontdekt. Wat de wetenschappers niet wisten, was dat Indiase vrouwen werden met behulp van de mal uit tortilla's, die penicilline bevat, om infectie te bestrijden voor eeuwen. De Spaanse, en dan de kolonisten uit andere vreemde landen, vernietigde de cultuur van de inheemse bevolking van Californië. Een groot deel van de kennis van geneeskrachtige planten werd ook verwoest. Daarom hebben veel van de inheemse geneeskrachtige planten alleen opnieuw worden ontdekt. Veel planten hebben meerdere toepassingen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u inheemse planten, zoals sommige zijn zeer giftig als ze in het verkeerde bedrag. De meest voorkomende geneeskrachtige planten van Californië kunnen worden georganiseerd in zeven categorieën.

Anti-Inflammatory

Achillea millefolium, gangbare naam duizendblad, is een vaste plant gebruikt als een anti-inflammatoire. Het wordt ook gebruikt voor acute koorts en bloeden te stoppen. Actea rubra, gangbare naam baneberry, is een vaste plant. Naast het feit dat een anti-inflammatoire, wordt de wortel gebruikt als een vasodilator, krampstillend en sedativa. De bessen zijn zeer giftig. Een struik in de anti-inflammatoire categorie Gaultheria shallon of salal. Het wordt ook gebruikt als een adstringerende voor koliek bij kinderen, als pijnstiller en schaafwonden, schaafwonden en brandwonden. Scrophularia californica, algemeen bekend als figwort, is een vaste anti-inflammatoire gebruikt voor huid en slijmvliezen, als een tonicum voor artritis en kneuzingen en steken.

antifungale

Aralia californica, gangbare naam jatamansi Californië, is een vaste anti-schimmel ook gebruikt als een tonicum en long als antimicrobieel. Thee uit de Artemisia californica of California bijvoet, is een schimmeldodende en antimicrobiële vaste plant. Met de gemeenschappelijke naam zoete wortel, de Osmorhiza occidentalis is een vaste plant anti-schimmel. Thuja plicata, of red cedar boom, is een antifungale, antibacteriële, gladde spier stimulerende. Umbellularia californica, gangbare naam California baai, is een boom gebruikt een antimicrobieel huid te wassen, antifungale voetschimmel behandelen en ruiken zout.

Koud, Sinus en griep Relief

Aesculus californica, algemeen bekend als California Buckeye, is een boom die haarvaten versterkt en behandelt oedeem voor chronische congestie. Bekend als de rode wortel, de Ceanothus cunneatus is een struik gebruikt als een samentrekkende aan membranen en als een gorgelen en mondwater voor een zere keel. De vaste plant Eriodictyon californium, gangbare naam yerba santa, wordt gebruikt als een longen en sinussen decongestivum en als een algemene verkoudheid en allergie thee. Heuchera micrantha, gangbare naam aluin wortel, is een vaste plant samentrekkende en mondspoeling voor ontstoken tandvlees en keel. Salvia spathacea, bekend als kolibrie salie, is een decongestivum, slijmoplossend, mild anti-microbiële thee. Satureja douglasii, een vaste plant die bekend staat als Yerba Buena, is een diaforetisch voor lichte koorts en een huid te wassen voor huiduitslag. De vaste plant Smilacina racemosa, vaak genoemd valse Salomo's zegel, wordt gebruikt voor een zere keel en luchtwegen prikkelbaarheid. Myrica californica, gangbare naam Pacific wax mirte, is een struik gebruikt voor keelpijn en ontstoken tandvlees, als een vaatverwijdend en membranen krimpen. Vancouveria hexandra verlicht sinus congestie, chronische verkoudheid en hooikoorts. Het is een vaste plant die bekend staat als inside-out bloem.

Gastro-intestinale

Angelica Hendersonii, bekend als engelwortel, is een vaste plant waarvan de zaden worden gebruikt voor zure indigestie en misselijkheid. Berberis aquifolium, gangbare naam Oregon druif, is een struik gebruikt als antimicrobieel voor de huid en darmen, en als een stimulans voor de lever en de huid eiwit. De struik Garrya spp. wordt gebruikt voor maagkrampen, als spierverslapper, een kalmerend middel om centrale zenuwstelsel en droge mond. De algemene naam is zijden kwastje. Akkermunt, gangbare naam beek mint, wordt gebruikt voor de behandeling van maag nood en als een zweterig.

Urinewegen

Arbutusmenziesii is een boom, algemeen bekend als madrone. Het wordt gebruikt voor blaasontsteking en schimmelinfecties. Arctostaphylos spp., Gangbare naam manzanita, verlaagt de pH van urine en gematigden bloedsuikerspiegel. Voor de behandeling van blaasontsteking en urethritis, berendruif is een struik bekend als uva ursi.Trillium ovatum, gangbare naam trillium, is een vaste plant gebruikt bij de behandeling van de baarmoeder bloeden. Vaccinium spp. verlaagt de pH van urine en gematigden bloedsuikerspiegel. Het is een struik die bekend staat als Huckleberry of bosbessen.

huidirritaties

Asarum caudatum is een vaste plant bekend als wilde gember. Het wordt gebruikt om zweet en secretie induceren. De overjarige chlorogalum pomeridianum, Amole lelie of zeep plant, wordt gebruikt als een haar behandeling. Gebruikt als een zonnescherm, Lepechinia calycina is een struik ook gebruikt als een baarmoeder tonic en antioxidant. Het is bekend als pitcher salie. Frankenia salina, gangbare naam, yerba reuma, is een vaste plant gebruikt als een samentrekkende, antimicrobieel wassen voor huidirritaties. Romneya coulteri, algemeen bekend als Matilija poppy, is een vaste plant gebruikt als een antimicrobieel, externe huid te wassen.

Pijn en angst Relief

Overblijvende plant Dicentra Formosa, gangbare naam bloedend hart, is een narcotische pijnstiller gebruikt voor de pijn en het centrale zenuwstelsel aandoeningen. Gebruikt als een stemming-verheffen krampstillend en kalmerend Epipactis gigantea, die bekend staat als stroom orchidee, is een vaste plant. De papaver van Californië is de gemeenschappelijke naam voor Eschscholzia californica. Het is een vaste plant gebruikt als anxiolytica, sedatieve en analgetische. Pedicularis densiflora, gemeenschappelijke namen Indiase krijger of betony, is een vaste plant gebruikt als een skelet spierverslapper en adrenaline beklemtoonde spieren.