Colon Cleansing vloeibaar dieet

Colon Cleansing vloeibaar dieet

Elk jaar miljarden ponden van giftige chemische stoffen worden gedumpt in de lucht, en er zijn duizenden meer in bewerkte voedingsmiddelen. Voorstanders van dubbele punt zuivering geloven dat deze toxines bouwen als verrotte giftig afval in uw dikke darm, en dat deze zaak leidt tot een infectie, astma, artritis en allergieën. Het consumeren alleen vloeistoffen voor een tot drie dagen wordt verondersteld om deze toxines te spoelen uit je lichaam, het stimuleren van uw immuunsysteem, energie en algehele gezondheid.

Dikke darm

Uw dikke darm is een deel van uw dikke darm, die zit tussen je blindedarm en de endeldarm. Het is verantwoordelijk voor het laatste deel van het spijsverteringsproces. Het verwijdert water en zout uit vast afval en absorbeert bepaalde vitaminen. Het verwerkt dan materiaal en slaat deze op voordat het uw lichaam verlaat. Diarree, aambeien, constipatie en prikkelbare darm syndroom zijn ziekten ontstaan ​​in uw dikke darm. De American Academy of Family Physicians suggereert tussen drie stoelgang per dag en drie per week is normaal en gezond.

Geschiedenis

Het proces van dubbele punt zuivering dateert van oude Egyptische tijden. De oude Egyptenaren beoefend intestinale autointoxication, volgens een artikel van de East Orange Veterans Administration Medical Center, gepubliceerd in het Journal of Clinical Gastroenterology. Zij geloofden gal, slijm en bloed leidde voedsel rotten in hun darmen, en deze vrijgegeven gif in de bloedbaan. Autointoxication verwijderd uitwerpselen van uw darmen. De praktijk duurde tot de jaren 1920, toen het wetenschappelijk werd in diskrediet gebracht.

vloeistoffen

Op dit dieet, besteedt u één tot drie dagen drinken alleen maar water en sap, biologische groenten en fruit. De Mayo Clinic website adviseert u tot acht 8-ounce glazen water per dag te drinken, maar u kunt deze dubbele drinken op een dubbele punt schoonmaken. Waterverbruik verhoogt plassen en spoelt giftige stoffen uit je lichaam. U hebt een sapcentrifuge voor dit dieet, zodat je de groenten en fruit die u gebruikt kunt controleren. Zij moeten organisch zijn, zodat zij vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Fruit en groenten zitten vol vezels. Dit verhoogt de stoelgang, en wist vast afval van uw dikke darm. De American Heart Association suggereert dat je eet acht dagelijkse porties groenten en fruit, maar u kunt eten tot 16 dagelijkse porties op een dubbele punt schoonmaken voeding.

voordelen

Voorstanders geloven dat uw dikke darm is niet het enige orgaan dat ten goede komt aan een reinigend dieet colon vloeistof: Je lever, blaas, nieren, longen, sinussen en de huid zijn ook gericht. Uw spijsvertering rust omdat er geen vaste stoffen af ​​te breken, en je moet afvallen. Groenten en fruit zijn ook vol met tientallen vitaminen en mineralen die de ziekte af te weren, uw immuunsysteem te verbeteren en te helpen uw cellen, weefsels en spieren.

overwegingen

Een neveneffect van dubbele punt zuivering is uitdroging, verklaart de Mayo Clinic. Het bevat ook flauwte, duizeligheid, flauwvallen en misselijkheid als bijwerkingen van een detox dieet, dus stoppen met het dieet als u deze opmerkt. Vermijd de huiden van kiwi, ananas, mango en avocado, en niet sap wortel tops, rabarber topjes of perzik putten, omdat deze zijn niet eetbaar. Na drie dagen, moet je beginnen om vaste stoffen weer te eten, maar maak je terugkeer naar vaste stoffen geleidelijk. De website van Michael Picco, MD, zegt dat er weinig wetenschappelijk bewijs te ondersteunen of weerleggen van de effectiviteit van de dubbele punt zuivering; de meeste artsen vinden het onnodig en potentieel schadelijk.