Colon Cleansing Drinks

Colon Cleansing Drinks


De dubbele punt heeft als doel om het evenwicht van vloeistoffen en elektrolyten van uw lichaam te behouden en te absorberen water en minerale zouten terwijl het elimineren van afvalstoffen en bacteriën. We verbruiken veel giftige stoffen elke dag, wat betekent dat veel ongewenst materiaal de dikke darm bereikt. Beïnvloed fecale materie kan ook leiden tot giftige stoffen te verspreiden door je lichaam en resulteren in problemen zoals gebrek aan energie, constipatie en buikpijn. We kunnen ontdoen van deze toxines te krijgen door het nemen van een aantal dubbele punt zuivering drankjes. Ze moeten worden genomen in overleg met een arts of andere in licentie zorgverlener. Om effectief in ontgifting, moeten deze dubbele punt zuivering dranken worden gecombineerd met vasten en het gebruik van klysma.

Citroen

Meet twee eetlepels elk van vers geperst citroen en pure klasse B of klasse C ahornsiroop in een groot glas. Voeg 10 tot 14 liter water, dat is kamertemperatuur of warmer. Voeg een snufje cayennepeper en roer goed door. Drink de hele glassful. Zorg ervoor dat u vers geperst sap en gedistilleerd water te gebruiken, en meng iedere keer net voor het drinken. Geleidelijk verhogen van de hoeveelheid cayennepeper als je gewend aan raken. Vermijd Grade A ahornsiroop, omdat deze over-verfijnd is.

appel

Meng 1/3 kopje water, ½ kopje biologische appelsap, een theelepel elk van bentoniet en weipoeder, en een ophopende theelepel psyllium of andere intestinale reinigingsmiddel. Drink dit vijf keer per dag, en tussendoor drinken kruidenthee, vers geperst sap en heldere bouillon, om je lichaam gehydrateerd. Je moet ook rekening ten minste twee klysma's per dag.

Green Papaya

Papaya, of Paw Paw, bevat papaïne, een krachtige enzym dat toxines kunnen verwijderen en te ontbinden verhard slijm. Blend ongeveer 7 ounces van groene papaja met wat water en andere soorten fruit, en drink deze eerste zaak in de ochtend en de hele rest van de dag. U kunt het proces te vergemakkelijken door het nemen van een kruiden laxerend en het drinken van een psyllium schudden twee keer per dag.

Zeezout

Dit is een zeer eenvoudige en betaalbare manier van blozen uw dikke darm in de privacy van uw huis. Meng twee theelepels van zuiver zeezout en twee liter zuiver water samen. Drink dit mengsel in de ochtend, en uw dikke darm zal worden gespoeld in de komende uren, zodat u schoon, energiek en zonder oncomfortabel opgeblazen gevoel.

Herbal

Colon zuivering drankjes kunnen worden bereid uit een aantal ontgiftende kruiden. Psyllium, haver zemelen en appel pectine, bijvoorbeeld, zijn in water oplosbare vezels die ontlasting-bulk en ontlasting verzachtende eigenschappen hebben, die effectief zijn in het helpen reinigen van de dikke darm. Kruidenthee gebrouwen uit suikerbieten wortel, klit, paprika, paardebloem wortel, gentiaanwortel, goldenseal wortel, hysop, pepermunt en gladde iep ook wisselende prestaties in het ontgiften van de dikke darm.