Colon Cleansing Diet Menu

De dikke darm is een deel van de dikke darm en helpt bij het elimineren toxines uit het lichaam. Als de dikke darm goed functioneert, elimineert afval overal 6 tot 18 uur na elke maaltijd, zodat mensen met gezonde dubbele punten moeten 02:58 stoelgang per dag. Helaas zijn veel mensen hebben geen dubbele punten die effectief werken te hebben en zouden kunnen profiteren van het eten van voedsel dat hun dubbele punten van vuil kan verwijderen.

Wat te consumeren

De beste voeding voor de dikke darm zijn plantaardige, natuurlijke degenen zoals fruit, groenten, noten, zaden, bonen en volkoren granen. Deze types van voedingsmiddelen zijn rijk aan vezels en helpen duidelijke puin van de dikke darm. Een aanbevolen hoeveelheid vezels 20 tot 35 gram per dag. Om deze hoeveelheid vezels te bereiken, moeten mensen eten vijf of meer porties groenten en fruit, evenals zes porties van volle granen per dag.

Lijnzaad en haver zijn in het bijzonder nuttig zijn, omdat zijn rauwe eidooiers vanwege hun hoge voedingswaarde. Groen voedsel zoals alfalfa, tarwegras en spirulina zijn ook rustgevend voor het spijsverteringskanaal vanwege hun hoge gehalte aan chlorofyl. Granen zoals rijst moet worden gegeten met mate.

Een effectieve menu schrijft alleen consumeren vruchten tot de middag, die zal helpen met zowel de vezel en hydratatie. Dan is nuttig bij het plannen lunch, diner en snacks niet mengen eiwitten met koolhydraten genegeerd omdat deze elkaar neutraliseren tijdens het verteringsproces. Ook niet eet 2 tot 3 uur voor het slapen gaan, omdat het erg moeilijk is om voedsel te verteren, terwijl je slaapt.

Voor zover gaan drinken, water en 100% vruchtensappen zijn goed. Het is ook belangrijk om ongeveer de helft van je lichaamsgewicht drinken in ounces. Dus als je toevallig op 160 pond weegt, dan zou je nodig hebt om 80 ounces vocht per dag te drinken.

Dubbele punten kunnen ook profiteren van een verscheidenheid aan supplementen, waaronder vitamine C, probiotica, gist vlokken, gezonde oliën zoals vis, levertraan, en olijfbomen, evenals gefermenteerde voedingsmiddelen zoals kefir.

Wat je moet vermijden

Sommige drankjes moet je niet verbruikt bij een poging om uw dikke darm te reinigen onder andere koffie, zwarte thee, frisdrank, gepasteuriseerde melk en alcoholische dranken. Junk en fastfood moet ook worden vermeden - dingen zoals chips, snoep, koekjes, gefrituurde voedingsmiddelen en ramen noodles.

Er zijn veel andere dingen die je niet tijdens een poging om uw dikke darm te reinigen. Sommige van deze zijn kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen, additieven en conserveringsmiddelen. Vermijd ook verwerkt vlees zoals hotdogs, lunch vlees en spek. Bovendien, niet cake, wit brood, koekjes, taarten en andere sterk bewerkte gebakken producten te eten.

Als u wilt de extra mijl te gaan, kunt u een aantal van de meest voorkomende voedselallergenen zoals tarwe, maïs, zuivel, soja, pinda's en schaaldieren te elimineren.

spijsvertering Tips

Om effectief te verteren het voedsel dat je eet, moet je eten soortgelijke types van voedsel op hetzelfde tijdstip iedere dag. Het is ook een goed idee om geen ijskoude drankjes bij de maaltijden, omdat ze de neiging om de spijsvertering te vertragen. Misschien kan hete vloeistoffen of kamertemperatuur drankjes.

Het beperken van uw portiegrootte is ook nuttig, omdat het eten van te veel is hard op je spijsverteringskanaal. Kauwen je voedsel goed is een andere sleutel tot het helpen u effectief uw voedsel te verteren. Proberen de dingen die gemakkelijk eerst worden verteerd, zoals soepen en groenten te eten, dan verbruiken dingen zoals bonen en dan vlees, omdat ze meer tijd nodig om te verteren. Het doen van wat lichte oefeningen na het eten en niet te laat op de avond zal ook helpen met de spijsvertering te eten.