Colon Cleanse Detox Dieet

Colon Cleanse Detox Dieet

De symptomen van een overbelaste spijsverteringskanaal variëren van persoon tot persoon. Volgens Detox Your Body, kan de giftige stoffen uit deze congestie lage energie en toegenomen vermoeidheid, opgeblazen gevoel, maagklachten, gas, slechte adem en constipatie veroorzaken. U kunt ook last pijn zonder duidelijke oorzaak. Als je begint te ervaren een van deze symptomen is het misschien tijd voor een ontgiftende dieet. Een dubbele punt zuivering dieet is makkelijk te volgen.

Bij aanhoudende klachten contact op met uw zorgverzekeraar.

Basisregels

De schoonheid van een detox dieet is de eenvoud. In plaats van dure poeders of supplementen, Puristat Digestive Wellness Center raadt u detox met natuurlijke voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, vlees en volle granen. Wat maakt dit dieet werk is niet alleen wat je eet, maar hoe je eet. Na een paar dagen op het dieet moet je beginnen om een ​​verschil te voelen, en na een paar weken u zich beter voelt, meer energie en kan zelfs liet een paar pond in het proces.

Ontbijt

Volgens Puristat, moet je niets anders dan vers fruit voor de middag verbruikt. De vezelrijk en het watergehalte van de vrucht zal je te vullen, terwijl het verstrekken van een positieve colon reinigende werking. Het vermijden van verwerkte koolhydraten voor de middag zal reguleren je bloedsuikerspiegel en af ​​te wenden halverwege de ochtend hunkeren. Het is belangrijk om alleen consumeren vers fruit, in blik en stierf fruit bevatten vaak hoge niveaus van suiker.

Lunch en diner

Voor de overige maaltijden van de dag, kunnen eiwitten en koolhydraten met mate worden geconsumeerd. Puristat adviseert niet combineren koolhydraten en eiwitten in dezelfde maaltijd. Je lichaam produceert verschillende enzymen aan eiwitten, zoals vlees, en koolhydraten, zoals brood en zetmeel te verteren. Het consumeren van de twee soorten voedsel samen kunnen een neutraliserend effect hebben, te verbieden ofwel van volledig verteren. Dit onverteerd voedsel veroorzaakt vaak een opgeblazen gevoel en indigestie.

vloeistoffen

Als onderdeel van uw dieet, is het belangrijk om veel water te drinken. De International Sports Medicine Institute beveelt aan dat u verbruikt de helft van je lichaamsgewicht in ounces per dag om een ​​goede hydratatie te behouden. Terwijl het water is de beste keuze voor uw hydratatie, dan kunt u ook kruidenthee en natuurlijke sappen. Het beste is om kamertemperatuur of warme dranken drinken bij de maaltijden, koude dranken neiging om de spijsvertering te vertragen.

Slechte gewoontes

Vermijd overdreven bewerkte voedingsmiddelen die additieven, kunstmatige smaak- en kleurstoffen, die moeilijk voor je lichaam te verteren kan bevatten. Elimineer frisdranken, voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker, gebakken voedsel en kunstmatige zoetstoffen, die chemisch zijn ontworpen. In aanvulling op deze voedsel keuzes, moet u voorkomen dat laat eten 's nachts. Consumeer je laatste maaltijd twee tot drie uur voor het slapengaan. Tijdens de slaap, onze spijsvertering traag, en het eten van rechts voor het slapen kan onverteerd voedsel te zitten 's nachts in je maag, waardoor ongemak en bij te dragen aan onvoldoende spijsvertering veroorzaken.

Goede gewoontes

Bedien uw porties en zich bewust zijn van wat je eet. Het duurt 10 tot 20 minuten voor je hersenen om je lichaam dat je vol bent alert, zo langzaam te eten, stoppen voordat je een vol gevoel. Kauwen goed kan ervoor zorgen dat uw voedsel is al gedeeltelijk verteerd voordat het in je maag. U kunt ook de spijsvertering met een levendige activiteit na een maaltijd. Een wandeling na het eten verhoogt de productie van spijsverteringsenzymen en versnelt de spijsvertering.