Coleman Tent Instructions

Met een tent, kunnen kampeerders 's nachts genieten van het buitenleven, terwijl beschermd tegen de elementen. Leer hoe u uw tent voordat je wagen in het wild om vertrouwd gemaakt met alle bijbehorende onderdelen en assemblage stappen te worden. De Coleman Sundome tent is een makkelijk te gebruiken shelter dat u snel instellen door het volgen van eenvoudige instructies. Geen gereedschap nodig, alleen je Coleman tent en het bevestigingsmateriaal het kwam met.

instructies

1 Kies een level clearing naar de tent te monteren. Lay-out en de positie van de tent met de deur geconfronteerd met de gewenste richting.

2 Pak de tent deur en het spel neer alle vier de hoeken met behulp van de ringen aan het einde van elk spel staat lus. Houd de tent vloer strak.

3 Monteer de twee lange lijst stokken door uitbreiding van de in elkaar grijpende shock-snoer polen, steek vervolgens diagonaal in stoksleuven. De polen dient een X-vorm in het midden van de tent vormen.

4 Steek het ene uiteinde van de belangrijkste tentstok over de pin gelegen op de hoek van de tent. Ga naar het andere einde en langzaam druk uitoefenen op de paal zodat de paal een boog zal vormen tot de pen kan invoegen in de paal. Herhaal dit voor de tweede pole tot finish het aansluiten van uw frame naar de tent.

5 Neem het frame klemmen en plaats langs de randen van de tent en clip aan het frame palen. Indien nodig, aanpassingen aan de hoek inzet. Dit bevestigt uw tent aan het frame.

6 Stel de buitentent paal door in elkaar grijpende de schok-snoer pole, dan voegen in versterkte zakken. De zakken zijn gelegen in het centrum randen van de onderkant van de buitentent's.

7 Bevestig de buitentent aan de buitentent paal en drapeer over de tent frame met de paal naar beneden. Localisatie vier elastische lussen met S-haken aan de buitentent hoeken verbinding met het vier ringen aan de randen van de tent.

8 Secure buitentent met bijlagen van de onderkant, dan is het spel uit de tent met behulp van de twee zijdelingse scheerlijnen. Stake beneden de deurmat in de voorkant van de tent. Uw Coleman Sundome shelter is nu klaar voor gebruik.