Coleman Screen Tent Instructions

Coleman Screen Tent Instructions


Uw tent is uw thuis weg van huis terwijl u geniet van het buitenleven. Coleman scherm tenten zijn grote, comfortabele tenten, en ze nemen een beetje meer tijd in te stellen dan een twee-man tent - maar de leefruimte is de moeite waard. Grote tenten kan lijken intimiderend, maar zijn eenvoudig in te stellen. De sleutel tot snelle, eenvoudige tent set-up is om dingen te doen in de juiste volgorde.

Kies een plek

Begin met het kiezen van een flat, duidelijk, gras bedekt --- indien mogelijk --- gebied om het opzetten van uw tent. De tent zal komen met de grote tent, de bovenklep (regenhoes dat de afgeschermde top van de belangrijkste tent covers), 3-6 grote tentstokken (staven) en 12 of meer tent spikes.

De eerste stap is om de belangrijkste tent te spreiden. Probeer nooit het opzetten van een tent en verplaats het dan. Als je niet je tent vast te zetten aan de grond als je bent er opzetten, riskeert u uw tent aan de wind. Zodra u de tent uit te hebben verspreid, te beginnen om het veilig aan de grond.

Beveilig uw Tent

Neem vier tent spikes --- normaal gesproken komen ze in een kleine zak in de grote tent zak. Je hebt een hamer of een grote rots nodig om de spikes in de grond. Elk van de vier hoeken van de tent zal een ring aan het uiteinde hebben; een piek moet door elke ring worden geplaatst en gehamerd in de grond. Nadat je alle vier de hoeken hebben verzekerd, kijk voor meer van dezelfde ringen bevestigd aan de onderkant van de voorkant, zijkanten en achterkant van de tent; elke ring heeft een spike. Zodra u alle ringen met tent spikes hebben verzekerd, bent u klaar om de tentstokken monteren.

Raise the Roof

De tentstokken normaal gesproken komen in dezelfde kleine zak als de spikes; de polen zijn NSL, zodat ze vouwen. Ontvouwen elke pool --- het verbinden van de uiteinden zoals u ontvouwen --- een lange tentstok te vormen. Afhankelijk van de grootte van uw Coleman Screen tent, moet je 3-6 lange tentstokken hebben. Sla de kortste tent pole voor het laatst. Begin aan de voorkant van je tent en vind de stoksleuven (gaten), die de polen passen door. De stoksleuf loopt van de voorzijde van de tent naar achteren. Voer de eerste paal dwars door de huls, en het kan nuttig zijn om iemand die aan de achterkant van de tent aan de paal er bovenop te hebben. Laat de paal en tent tot op de grond. Blijft elke tentstok door elke tent stoksleuf totdat ze zijn allemaal op hun plaats. Onderaan de tent, er moet worden als een zakje huls het einde van elke pool te passen. U moet de paal te buigen tot het einde in de pocket mouw te passen. Laat iemand de achterzijde van dezelfde paal te doen als je de voorkant te doen. Doe hetzelfde voor elke pool. Zodra alle tentstok eindigt het in zijn mouw, op zoek gaan naar clips die aanloop de zijkanten van je tent. Deze clips hechten aan de belichte delen van de tentstokken aan de voor- en achterzijde van de tent. Bevestig alle clips aan de polen, controleren of alle polen zijn daar goede mouwen, en dat alle pole bodems in de mouw zakken worden ingevoegd.

tent Cover

Binnen in de tent zak zal er een bovenkap (tentdak), en dit stuk zal een touw komende uit elke hoek. Gooi of draperen die tent deksel over de bovenkant van je tent --- de kant waar de kabels naar buiten komen is de top. Zodra u het deksel top over de tent zijn voorzien, op zoek naar clips op de tent of cover die het te hechten aan de tent. Deze clips zijn vergelijkbaar met degene die u gebruikt om de tent hechten aan de tentstokken. Bevestig het deksel op de tent door het vinden van de bijbehorende clips. Op sommige scherm tent modellen, zult u worden gelaten met een tentstok. De kortste tentstok zal gaan door middel van een tentstok mouw aan de tent te dekken. Kijk direct boven de ingang van de tent voor een huls op de cover. Als er een is, voer deze paal naar de andere kant. Waar u de paal te zetten in het deksel zal er een zak om het einde smullen nadat u de hele stok door gevoed worden. Ga naar de achterkant en stop de andere tentstok uiteinde in het deksel.

Bind it Down

Elk touw uit de tent dekking zal moeten worden bevestigd aan de grond met een tent spike. Meestal zijn de touwen uit te breiden van de vier hoeken van de tent te dekken. Plaats een piek in de grond 2:58 voet van elke hoek van de tent. Neem elke touw en bind het strak om de corresponderende tent spike. Je bent klaar.

Uw tent moet net zo uitzien als de foto op de zak. Elke tent wordt geleverd in een draagtas met instructies genaaid aan de binnenkant. Het is misschien verstandig om de instructies regelmatig te controleren tijdens de set-up te zijn. Als het weer is mild en je bent zeker dat er geen regen of harde wind, dan kunt u laat de tent af te dekken en te genieten van de gescreende tent.

Nadat de tent is opgezet, gaan rond en hamer elke piek in; ze meestal hef een beetje tijdens de set-up.