Cold Water Muskie Vissen

Cold Water Muskie Vissen


September en oktober zijn de maanden dat veel trofee muskies worden gevangen. Muskies binge geven tijdens de herfst, wanneer het water temperaturen zijn koeler, om vet te mesten voor de lange winter.

plaats

Grote meren bieden de kans om grote muskies vangen. Volgens GameandFishMag.com, muskies zijn sterk afhankelijk van hun visie te voeden. Grotere meren duidelijkheid, want er zijn grote open gebieden van water. Vissen grotere meren als het water koud verhoogt uw kansen van de landing een trofee vis.

Voeden

Muskies voeden zich voornamelijk witvis en andere vette vis aas. Deze aas vissen migreren in de herfst, wanneer het water kouder. Witvis maken hun val paai run tussen eind oktober en half november, en muskies zijn actief feeders tijdens dit seizoen. Vis koud, diep water met rotsachtige bodem structuren waarbij witvis meestal broeden op een trofee Muskie landen.

trolling

Trolling is vaak de beste manier om een ​​muskie in koud water op te vangen. Met behulp van de trollen techniek omvat meer dan alleen water gieten. Bij trollen, plaats een aas op je hengel die is gemaakt om te draaien in diep water. Dit is vooral belangrijk wanneer de vis dieper omdat het water kouder is. Het uitvoeren van de boot bij 1-2 mph terwijl trolling levert vaak het beste resultaat.