Clear Lungs Remedy

Obstructie van je longen doet zich voor wanneer de luchtwegen smal, verstopte of gezwollen als gevolg van dik slijm of ontsteking te worden. Je longen maken slijm te verdedigen tegen bacteriƫn die infecties kunnen veroorzaken. Echter, wanneer het slijm te dik of er te veel of ontsteking in uw longen opbouw vindt u doorgaans ervaren kortademigheid, hoesten of piepen. Als u een longaandoening zoals COPD of cystic fibrosis, duidelijk longen zijn belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Airway technieken voor het opruimen (ACT's), op basis van de Cystic Fibrosis Foundation (CFF) kan de longfunctie verbeteren.

gecontroleerde Hoest

Gebruik van een gecontroleerde hoest techniek. Met deze techniek uw hoest zal komen van diep in je longen om ze te verwijderen. Als u COPD, gebruik gecontroleerde ademhaling nadat u uw geneesmiddel gebruikt als een inhalator. Zitten op een stoel. Zorg ervoor dat je zit op de rand met beide voeten stevig op de grond. leun dan naar voren en te ontspannen. Vouw je armen boven je buik dan adem langzaam inademt al je neus. Leun naar voren verder als je uitademt en duw je wapens tegen je buik.

Hoest ongeveer twee tot drie keer met je mond een beetje open terwijl je uitademt. Uw hoest moet scherp en kort zijn. Je eerste hoest moet het slijm in de luchtwegen veroorzaken. Uw tweede hoest moet het slijm te verdrijven.

Hoest Alternative

Probeer te Huff. Als u regelmatig slijm in je longen die dun zijn, zal het helpen te hoesten. De plotselinge en high-speed luchtstroom je longen te verwijderen. Indien het slijm te dik, hoesten teveel zou u de slechter te voelen. Gebruik in plaats daarvan de hijgend techniek. De huffing techniek is een ander type hoest, volgens CFF, is niet zo krachtig hoesten, maar kan minder vermoeiend en beter. Je inademt en de activiteit uitademen. Om deze techniek te gebruiken stel je hijgend op een raam of spiegel te beslaan. Een ander voorbeeld is als stel je voor als je hijgend aan u de glazen om ze beslaan voordat je ze afvegen.

Therapy Option

Gebruik borst fysiotherapie gedurende 20 tot 40 minuten. Dit is een andere remedie om je longen te wissen. Posturale drainage en percussie (PD & P) maakt gebruik van de zwaartekracht en percussie de heldere de longen. Met twee standen kunt u rechtop zitten of naar voren leunen. Andere posities zijn om te rusten aan elke kant, je rug en zijkanten. Plaats een kussen tussen je benen. Een andere positie te rusten op de maag. De zwaartekracht zorgt ervoor dat de dik slijm af te voeren.

Als je in elk van deze positie, iemand percussie uitvoeren op uw borst voor drie tot vijf minuten daarna over de longen gedurende 15 minuten. Hun hand moeten worden cupped alsof ze houden van water in hun handen, maar met de handpalm naar beneden als ze zachtjes klappen op je borst. Hun hand moet vlak zijn als ze klappen op je longen. Dan zul je Huff of hoesten om uw longen te wissen.