Cleansing fruit dieet

De zuivering fruit dieet is geen formele dieet programma, maar is een variatie van een ontgifting dieet ontworpen om het lichaam van schadelijke toxines te ontdoen en het verbeteren van de algehele gezondheid. Een restrictief dieet bestaande uit slechts rauwe groenten en fruit sap voor een korte periode van tijd kan leiden tot gewichtsverlies, het reinigen van de dikke darm en een betere spijsvertering functioneren.

Functie

Mensen bezig met een reinigende fruit dieet of detox dieet, meestal willen hun lichamen van opgebouwde toxines spoelen en herstellen van hun spijsvertering tot een betere gezondheidstoestand. Volgens Frankie Wolfe, auteur van "The Complete Idiot's Guide to Being Vegetarisch," vrucht wist het spijsverteringskanaal, omdat de suikers zeer snel worden gemetaboliseerd in het lichaam. Dit betekent dat het volgen van een dieet bestaat uitsluitend uit fruit en verse vruchtensappen voor een paar dagen kan het spijsverteringsstelsel potentieel te wissen.
Het Amerikaanse ministerie van Landbouw meldt dat het eten van fruit dat natuurlijke vezels bevatten, zoals peren, appels, kersen en perziken met de huid, bieden een bijkomend voordeel van het verhogen van de stoelgang en het verder verbeteren van de spijsvertering functioneren.

Potentiële voordelen

TheHealthCareCenter.com meldt dat het ontgiftingsproces veroorzaakt door een fruit zuiveringen dieet energie kan vernieuwen, reinigen van de dikke darm, laat toxinen, en zuivert het lichaam van binnen naar buiten. Als de dieter voegt ook de dagelijkse oefening voor het regime, kunnen ze endorfines vrij te geven aan gevoelens van welzijn te verbeteren en verbetering van het spoelproces door zweten gifstoffen. Bezig met een reinigende dieet op een regelmatige basis kan een interne chemische balans te behouden, te herstellen pH-waarden, en het lichaam te beschermen tegen hart-en vaatziekten en gewichtstoename.

Werkwijze

Het primaire doel van een onderneming zuivering fruit dieet om alle verwerkte voedingsmiddelen die geraffineerde meel en suiker, cafeïne, alcohol en zuivelproducten uit de voeding bevatten elimineren. Bepaalde soorten fruit worden gegeten de hele dag om het ontgiftingsproces te beginnen.
TheFruitPages.com meldt dat zure vruchten zoals citroenen, ananas en rode grapefruit de sterkste ontgiftende werking en worden het best vroeg op de dag geconsumeerd.

effecten

Volgens Michael Picco, MD, een Mayo Clinic gastro-enteroloog, een aantal van de meest voorkomende bijwerkingen van de onderneming een reinigende fruit dieet zijn hoofdpijn, een lage bloedsuikerspiegel en een onregelmatige hartslag. Sommige mensen voelen zich ook meer energie en gefocust tijdens het reinigen fruit dieet, omdat de calorie-dieet kan leiden tot een verhoogde staat van welzijn.

overwegingen

Dr. Michael Picco van de Mayo Clinic moedigt iedereen die overweegt het even welk type van dieet of detox-calorie te plegen met hun arts. In sommige gevallen kan een reinigende fruit dieet schadelijk voor de gezondheid zijn.
FreedomYou.com meldt dat net als bij elke calorie-beperken, een fruit dieet mag alleen worden uitgevoerd voor een zeer korte periode van tijd. Hoewel de meeste mensen een verhoogd gevoel van welzijn en meer uithoudingsvermogen ervaren tijdens het reinigen en ontgifting periode, kunnen ze ook verliezen spierkracht en ervaring periodes van vermoeidheid door het gebrek aan eiwitten en andere voedingsstoffen in de voeding.