Cleansing Detox Dieet

Cleansing Detox Dieet

Het reinigen detox diëten zijn steeds populairder als een snelle gewichtsverlies methode voor een betere gezondheid geworden. Een detox gaat het elimineren van de giftige stoffen die dagelijks zich ophopen in ons lichaam van wat we eten en drinken, ons milieu en de chemische stoffen die we gebruiken. Deze toxines ophopen in het lichaam en bijdragen aan slechte energie, gewichtstoename en een verhoogd risico op ernstige gezondheidsproblemen ziekten. Echter, detox dieet schadelijk voor de gezondheid zijn zonder toezicht van een arts en indien uitgevoerd op lange termijn. Overwegen om aspecten van een cleansing detox dieet als een overgang naar een gezonde levensstijl.

Korte termijn

Voer een gezonde detox dieet alleen op de korte termijn. Meest reinigt variëren van drie tot 10 dagen. Langere dieet plannen moet onder de raadpleging van een medische professional die uw dieetwensen kan bepalen. Een van de belangrijkste doel van een reinigen is tot een gezondere spijsvertering te stellen, waardoor het tijd om te rusten en te herstellen van de verplichting om een ​​hoog vetgehalte en suikerhoudende voedingsmiddelen verteren. Indien uitgevoerd gedurende langere tijd bestaat het gevaar van het aanbod afneemt gezonde bacteriën in de darm nodig voor een normale assimilatieproces.

drink Vloeistoffen

Een gezonde reinigen gaat over het algemeen verbruiken veel vocht. Water helpt bij de verwijdering van afvalstoffen, waardoor voedsel door het spijsverteringskanaal. Dit helpt bij het voorkomen van constipatie, evenals het verminderen van de maag bloat en het vasthouden van water. Drink 8 tot 10 glazen water per dag of meer, afhankelijk van uw activiteit niveau en behoeften. In aanvulling op het water, bereide groente- sappen en smoothies zijn ook een van de belangrijkste focus van veel detoxes als deze dranken te verstrekken essentiële voedingsstoffen om uw gezondheid te verbeteren.

Fruit en groenten

Een zuiveringen dieet moet verse groenten en fruit als basis hebben. Groenten en fruit zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de normale lichaamsfuncties, hormonaal evenwicht, gezondheid van de huid en het voortplantingssysteem. Vele, zoals artisjokken, broccoli en bessen zijn ook rijk aan antioxidanten die helpen voorkomen dat bepaalde vormen van kanker en het risico op hart- en vaatziekten. Produce is ook een bron van voedingsvezels die helpt je te vullen en te stabiliseren bloedsuikerspiegel, waardoor honger en hunkeren naar voedsel voorkomt.

Vezel

Een cleansing detox dieet moet bronnen van vezels bevatten te helpen elimineren van afval en giftige stoffen. Voedingsvezels is een essentiële voedingsstof die helpt bij de regulatie van het spijsverteringsstelsel, het verplaatsen van voedsel door het darmkanaal en bulking up ontlasting. Het is het deel van plantaardig voedsel dat niet verteerd of geabsorbeerd in de darmen, wat betekent dat het door spoelen om het lichaam zonder toevoeging overtollige calorieën of vet. Gezonde vezelrijke voedingsmiddelen in een detox te nemen zijn vruchten met de huid, zoals appels en peren; groenten zoals broccoli, bloemkool en wortelen; en volkoren voedingsmiddelen zoals volkoren brood en havermout.