Cipro om een ​​oorontsteking Behandel

(Otitis media) kan worden veroorzaakt door een virale of bacteriële infectie die infecteren en ontvlammen uw middenoor. Wanneer bacteriën de schuld, zijn antibiotica zoals Cipro aangegeven om de infectie te roeien.

De kosten van het Oor Infecties

Het National Institute on Doofheid en andere Communication Disorders schat dat oorontstekingen goed zijn voor ongeveer $ 5000000000 in verloren lonen en medische kosten per jaar.

Cipro

Cipro is een effectief antibioticum gebruikt om een ​​verscheidenheid van infecties. Het wordt vaak voorgeschreven als oordruppel tot oor infecties.

Bijwerkingen

U kunt bijwerkingen, zoals slapeloosheid, buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid, diarree en huiduitslag. Als u een tekenen van een allergische reactie (uitslag, netelroos, zwelling van het gezicht) contact op met uw arts.

geneesmiddelinteracties

Andere medicijnen kunnen het effect van Cipro veranderen. Deze omvat methotrexaat, metoprolol, cyclofosfamide, warfarine, probenecide, glyburide, cyclosporine en fenytoïne. NSAID's (zoals ibuprofen) kan ook interageren met Cipro.

Wat te vermijden

Do Cipro geen rekening met theofylline. Vermijd het nemen van deze medicatie met zuivelproducten, maagzuurremmers, supplementen met zink, ijzer en calcium, en Videx en Carafate.

doseren Instructions

Cipro oordruppels moet voorzichtig worden opgewarmd in de hand voor een minuut als wederom koude vloeistof in uw oor kan leiden tot duizeligheid. Leg of tip je hoofd naar de zijkant om uw druppels toe te passen. Niet bewegen je hoofd gedurende 30 tot 60 seconden.