Chronische nekpijn Oorzaken

Mensen met een chronische nekpijn kan moeite hebben met deelname aan de normale dagelijkse activiteiten en hobby's die ze ooit genoten hebben. Chronische pijn in de nek kan ook interfereren met de mogelijkheid om bepaalde taken uit te voeren op de baan, en kan het moeilijk om een ​​comfortabele positie te zitten of slapen in te plannen. Beschouw dit informatie die is afgeleid van de Mayo Clinic, de American Physical Therapy Association en de National Pain Foundation over de oorzaken van chronische nekpijn.

Artritis

Artrose, die meer algemeen aangeduid als artritis, is een oorzaak van chronische nekpijn, volgens de Mayo Clinic. Hoewel ouderen hebben meer kans op artritis te ontwikkelen, kan iedereen die een belangrijke slijtage ervaart op de gewrichten van de nek van de aandoening te ontwikkelen. Artritis in de nekwervels kan de nek stijf, ontstoken en chronisch pijnlijk.

Disk Disorders

Volgens de Nationale Pain Foundation, kunnen aandoeningen van de wervels van de nek veroorzaken chronische nekpijn. Een abnormale vernauwing van het kanaal in de wervels die het ruggenmerg loopt door, die cervicale spondylosis wordt genoemd, kan het ruggenmerg wakkeren en de oorzaak van chronische pijn. Degeneratie van de schijven in de nek kan ook een oorzaak van chronische nekpijn, en komt vaker voor naarmate de leeftijd toeneemt.

verwondingen

Volgens de Mayo Clinic, kan blessures een oorzaak van chronische nekpijn. Aanvaringen met voertuigen, zoals auto's, motoren en fietsen, kan een verstuiking of een whiplash veroorzaken in de ligamenten van de nek, met als gevolg chronische pijn. Een val kan de wervels breken van de nek en resulteren in een ontstoken of geknepen zenuw, die een oorzaak van chronische nekpijn kan zijn.

Muscle Stammen

Stammen van de spieren van de nek, die voornamelijk optreedt overmatig is een oorzaak van chronische nekpijn. Volgens de Mayo Clinic, frequent tandenknarsen en het lezen, terwijl tot vaststelling van de nekspieren kunnen belasten en pijn veroorzaken. Zittend in de voorkant van een computer monitor voor lange uren of sporten zonder eerst uitrekken kan ook stam van de spieren van de nek en de oorzaak van chronische pijn.

persoonlijke Habits

Volgens de American Physical Therapy Association, kunnen bepaalde persoonlijke gewoontes een oorzaak van chronische nekpijn. Het houden van een mobiele telefoon tussen schouder en oor kan stam en comprimeren van de zenuwen in de nek en de oorzaak van chronische pijn. Het dragen van een zware handtas, luiertas of met behulp van een kind drager of sling verkeerd kan ook een oorzaak van chronische nekpijn zijn, vaak aangeduid als 'tilt winkelparadijs. "

Houding

Problemen met de houding tijdens het lopen, tillen en rust kan een oorzaak van chronische nekpijn zijn volgens de American Physical Therapy Association. Het gebruik van te veel kussens of slapen met het hoofd onder een hoek als slapen op de maag kan een oorzaak van chronische nekpijn zijn. Slechte tiltechnieken, zitten te ver weg van het stuurwiel tijdens het rijden, en slungelig bij zitten of lopen zijn ook oorzaken van chronische nekpijn.