Chronische Migraine Symptomen

Wie de slopende pijn van een migraine hoofdpijn heeft gekend zal nooit willen om het opnieuw te ervaren. Helaas, een segment van migraine-patiënten met chronische migraine, waarbij de National Headache Foundation classificeert als migraine die voorkomen op meer dan de helft van de dagen in een maand, gedurende meer dan drie maanden. Sommige mensen met chronische migraine ervaren een migraine elke dag.

symptomen

Migraine is meer dan "gewoon een hoofdpijn," en een aantal symptomen onderscheiden van spanning, sinus of andere hoofdpijn. Migrainepijn --- die scherp of kloppende kan --- vaak hoofdzakelijk aan één zijde van het hoofd of op een bepaald gebied, zoals boven de linker wenkbrauw. Misselijkheid, braken, pijn in de nek en gevoeligheid voor licht en geluid zijn gemeenschappelijk tijdens een migraineaanval. Bovendien hebben sommige migrainepatiënten bericht gezichtsstoornissen zogenaamde "aura" vóór of tijdens een migraine. Aura's kunnen worden weergegeven als zwarte vlekken of fel licht, vergelijkbaar met wat je zou kunnen zien na een flitser van de camera. Ze kunnen zich ook presenteren als wazig of golvend zicht.

Diagnose

Voordat een diagnose van chronische migraine kan worden gemaakt, moet u en uw arts uitsluiten van andere mogelijkheden. Dit kan een CAT-scan, bloed werk of andere diagnostische tests ondergaan om uit te sluiten tumoren, sinus druk, bloedarmoede of andere hoofdpijn veroorzaakt. Zodra een diagnose is gesteld, kunnen u en uw arts beslissen over een plan om uw chronische migraine te behandelen.

Chronische Migraine en pijnstillers

Zowel over-the-counter en recept medicijnen bestaan ​​om migraine symptomen te behandelen, maar chronische migraine-patiënten moeten pijnstillers te gebruiken met de nodige voorzichtigheid. Inname van deze medicijnen te vaak kan eigenlijk chronische migraine erger te maken, wat leidde tot wat bekend staat als 'rebound hoofdpijn "die beginnen als je geen pijnstillers in uw systeem. Overmatig gebruik van pijnstillers kan ook interfereren met de effectiviteit van preventieve medicatie.

Behandeling

Omdat chronische migraine komen zo vaak, preventie is de beste behandeling. Begin met het bijhouden van een dagboek hoofdpijn om potentiële migraine triggers te identificeren. Let op wat je aan het doen waren, hoeveel slaap je hebt, wat je hebt gegeten of gedronken, wat voor weer het is, en andere factoren rond een begin van een migraine. Stress, MSG, cafeïne, gebrek aan slaap of rode wijn zijn alle potentiële triggers. Zodra u uw triggers te identificeren, kunt u voorkomen dat ze om migraine te verminderen.

Hoewel de redenen achter de effectiviteit ervan nog onduidelijk zijn, bepaalde vormen van beta-blokkers, anti-depressiva en anti-epileptica hebben al met succes teruggedrongen chronische migraine bij veel patiënten. Bovendien, de American Family Physician twee studies gepubliceerd waarbij het supplement coënzym Q10 effectief chronische migraine verlaagd 50 procent van de patiënten. De meeste preventieve medicijnen nodig hebben om te bouwen in uw systeem voordat ze in werking treden, maar niet alle mensen reageren op preventieve behandeling op dezelfde manier. Communiceer met uw arts over uw preventieve behandeling. In sommige gevallen kan chronische migraine-patiënten op levenslange preventieve behandeling, terwijl anderen kunnen medicatie dooft terwijl "doorbreken" chronische migraine.

Waarschuwing

Hoewel migraine zijn uiterst pijnlijk, zijn ze meestal niet levensbedreigend. Echter, als je een ernstige hoofdpijn die afwijkt van uw gebruikelijke patroon te ervaren, kunt u onmiddellijk een arts.