Chloor & Acne

Chloor zijn in sommige producten voor de behandeling van acne. De blootstelling aan chloor, echter niet goed voor de huid.

Identificatie

Een verandering in de talgklieren acne veroorzaakt. Dode huidcellen in combinatie met overmatige ontlading van olie uit deze klieren te blokkeren haarfollikels. Volgens de artsen Lounge website, de conditie van de huid is een pustuleuze infectie.

effecten

Huid die wordt blootgesteld aan hoge niveaus van chloorverbindingen ontwikkelt vaak ernstige en langdurige acne. Artsen Lounge staten deze aandoening staat bekend als chlooracne.

Betekenis

Volgens de website van Beat Psoriasis, sommige acne crèmes hebben chloor of peroxide bleekmiddelen in hen die bedoeld zijn om bacteriën acne te doden. Chloor kan ruw voor de huid, echter, en hetzelfde resultaat kan worden bereikt door ultraviolet A (UVA) licht, dat heeft bewezen te verminderen of zelfs weg acne.

overwegingen

Ook, omdat veel bacteriën acne is onder het huidoppervlak, waardoor op crèmes voor acne die chloor daarin weinig effect op acne heeft. Volgens Beat Psoriasis, kan ultraviolet B (UVB) licht doordringen in de bovenste laag van de huid om de bacteriën te doden.

misvattingen

Het is een mythe dat de acne kan worden genezen door het chloor in zwembaden. Acne kan tijdelijk weg te gaan, omdat het chloor opdroogt olie, maar te veel blootstelling aan chloor kan vlekken verergeren.