Chirurgische Oefeningen voor huidverstrakking

Niemand houdt van verslapping van de huid; het maakt je er ouder uitzien en voelen ouder als je het ziet. Sommige mensen, vooral vrouwen, overwegen chirurgische procedures om hangende huid te corrigeren. Chirurgie voor slappe huid steeds vaker voor, en hoewel er kunnen goede resultaten met chirurgie, kan ook duur zijn. Probeer in plaats daarvan een aantal oefeningen voor de verschillende gebieden van je lichaam die kunnen helpen span je losse huid.

Draai de huid op je hals en het gezicht

Facial oefeningen kunnen toon verslapping van de huid op je gezicht en hals. Dit is waar veel vrouwen, en mannen, de neiging om veel van de problemen met de verslapping van de huid te hebben. Veel vrouwen denken dat ze moeten rennen naar de plastisch chirurg om een ​​face lift, krijgt als in veel gevallen, gewoon door de uitoefening van uw gezicht, kunt u een aantal van de sag te keren. Wanneer u uw gezichtsspieren contract, je huid gaat met hen. Dit helpt de spiervezels te bouwen en te vergroten, die hangende huid vermindert.

Een nuttige oefening is om te zitten in een stoel en kijk naar het plafond. Sluit uw lippen strak en beginnen te doen alsof alsof je kauwen. Doe dit voor 20 herhalingen aan het gezicht en de hals huid strakker.

Een andere oefening die gezichtshuid strakker is om te kijken naar het plafond. Tuit je lippen alsof je kussen, en dan doen alsof ze het plafond te kussen. Doe deze oefening vijf keer, met 20 herhalingen in elke set.

Tone Maag Skin

Er zijn veel vrouwen die losse huidproblemen op hun buik. Meestal is door zwangerschap, maar ook vrouwen die gewicht hebben opgedaan en verhoogden hun buikvet beïnvloeden. Als u een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen, kan uw huid lijken los en slap in plaats van strak. Maag oefeningen kan de huid op je buik te verbeteren, zodat deze strakker en steviger wordt.

De meest effectieve manier om de maag huidskleur is met maag crunches. Als u slechts één per dag kunnen doen, daar beginnen en te verhogen door een regelmatig.

Een ander type van de maag oefeningen die helpen om uw buikspieren en de huid toon is Asana yoga. Eerst, liggen op de grond op de maag. Leg je handen op de grond in de buurt van je schouders en ze gebruiken om je romp te duwen van de grond. Houd deze positie voor een telling van 10, dan verlaag je lichaam.

Een andere oefening om te helpen scherpen uw maag huid is door het op de vloer liggen op je rug, fietst je benen in de lucht. Doe dit gedurende enkele minuten, het verhogen van uw tijd elke keer dat je het doet.

Oefeningen om Verminder Loose Arm Skin

Verslapping van de huid op je armen, vooral je bovenarmen, kunnen kijken zeer onaantrekkelijk. Het wankelt en wiebelt en hangt uit je mouw. Dit is een groot probleem voor iedereen, vooral voor degenen die veel gewicht hebben laten vallen. De uitoefening van uw armen, vooral de achterkant van je armen, zal u helpen verslapping van de huid en flab te verminderen.

Ten eerste, houd uw arm achter je. Houd deze positie, zachtjes slinger je onderarm en hand naar beneden in de richting van je lichaam, draai het dan achter je weer. Doe deze oefening voor drie sets, met 15 herhalingen in elke set.

Als je ze kunt beheren, push-ups zijn een andere manier om sagginess verminderen. Gewoon doen een vijf tot 10 per dag zal helpen om losse arm huid strakker.