Chinese Geneeskunde Hulp voor Restless Legs

Veel Amerikanen lijden aan rusteloze benen syndroom (RLS). Het komt tijdens de nacht rust en kan zeer storend voor het individu ervaart RLS, evenals hun slapende partner. Sommige van de symptomen van RLS zijn onder andere een kruipende sensatie, pijn, of het gevoel dat er iets kruipen binnenkant van hun kalveren. Personen met RLS kan ook een "spelden en naalden" gevoel te ervaren. Sommige mensen gebruiken de Chinese geneeskunde om hun RLS symptomen te behandelen en de behandeling wordt niet beter werkt net zo goed als de traditionele en westerse geneeskunde, wanneer, in sommige gevallen.

Kruiden voor het verbeteren van de bloedsomloop

Verbetering van het verkeer kan helpen met RLS. Ginseng is gebruikt in de Chinese geneeskunde al eeuwen en het is heel goed voor het verbeteren van de circulatie. Het wordt beschouwd als een stimulerend middel en wordt ook gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen. Chinese geneeskunde beschrijft Ginseng als een herstellende tonic. Ginseng wordt typisch gecombineerd met andere kruiden, zoals drop of Chinese data. Deze hebben de neiging om te helpen de balans van de krachtige uitwerking die Ginseng heeft op het menselijk lichaam.

Om Ginseng, steile halve theelepel van gepoederde Ginsengwortel gebruiken in een kop heet water. Drink maximaal twee kopjes Ginseng thee per dag, of gewoon voor het slapen gaan, om te helpen de symptomen van RLS te verminderen.

De B-vitamines

Een tekort aan vitamine B kan een van de redenen waarom iemand ervaart RLS zijn. Een tekort aan magnesium veroorzaakt spier aanscherping in de benen net voordat ze spasme. Een tekort aan vitamine B kan ook leiden tot neurologische aandoeningen bij sommige personen. Dergelijke problemen kunnen produceren "kruipen" beïnvloeden, vooral in de benen. Voor iemand die ervaart vitamine B-deficiëntie, neem een ​​vitamine B-complex, evenals een goede multivitamine. Neem ongeveer 1,3 mg vitamine B6 per dag.

Ijzer

Personen die lijden aan een ijzertekort of bloedarmoede vaak last hebben van RLS. RLS schept de onweerstaanbare drang om te bewegen 's nachts of tijdens de slaap. Volgens een rapport van de Neurological Disorders and Stroke, sommige onderzoekers schatten dat RLS beïnvloedt wel 12 miljoen Amerikanen echter RLS wordt dat deze onder gediagnosticeerd, waardoor een nog groter deel van de bevolking last hebben van RLS .

Iemand die een tekort aan ijzer kan dagelijks een ijzersupplement nemen, samen met hun vitamine B6 en dagelijkse multivitamine. IJzer is ook in veel verschillende soorten voedsel die we elke dag eet. Veranderende eetgewoonten om meer ijzer zal ook bijdragen aan het creëren. Voedingsmiddelen die hogere hoeveelheden ijzer hebben zijn onder andere high-ijzer granen, spinazie, broccoli, gebakken aardappelen, donker vlees kalkoen en melasse.