Chi Silk Infusion Ingredients

Chi Silk Infusion Ingredients

CHI Transformation System Silk Infusion is een haarproduct ontworpen om haarzakjes te versterken, het verbeteren van de zachtheid en het verhogen van beheerbaarheid en glans zonder dat daarbij residu. Het product volgens de fabrikant is alcohol vrij. De fabrikant stelt ook dat het product zijde, tarwe en soja-eiwitten.

-Siliconen gebaseerde ingrediënten

De eerste drie ingrediënten in CHI Transformation System Silk Infusion zijn siliconen gebaseerde chemicaliën. Cyclomethicon, dimethiconol en dimethicon zijn alle chemische stoffen afkomstig van silicone, volgens Milady's Skin Care and Cosmetic Ingredients Dictionary. Deze ingrediënten werken om haar een fluweelzachte, gladde textuur te geven. Cyclomethicon, dimethiconol en dimethicon ook werken aan een beschermende barrière tegen de gevaren voor het milieu die haar kunnen schaden, zoals zonlicht en warmte te creëren.

additieven

Dit product bevat geneesmiddel en cosmetische kleurstof of D & C geel nummer 11, die een synthetische, steenkoolderivaten pigment. Het bevat ook D & C Red nummer 17, een andere synthetische pigment. CHI Silk Infusion bevat tevens een algemene ingrediënt geur, die kan verwijzen naar een aantal geuren, natuurlijke of synthetische, die een aangename geur aan de producten. Phenoxyethanol is een conserveermiddel gebruikt om de houdbaarheid van het product te verlengen.

shimmering Agents

Mica wordt gebruikt om flikkering toe en glans aan het product. Het is een licht schurend stof afkomstig van silicaat of phyllosilicaat, mineralen, zoals door Personal Care formules. Zinkoxide is een vochtinbrengende crème met antibacteriële en UV-bescherming eigenschappen. Het wordt ook gebruikt als een pigment en is onoplosbaar in water, zoals door Milady's Skin Care and Cosmetic Ingredients Dictionary. Titaandioxide is een pigment met een hoge brekingsindex, die worden gebruikt om glans te geven in het haar. Het wordt ook gebruikt als een verdikkingsmiddel en om zijn eigenschappen UV-bescherming.

Zijde

De zesde bestanddeel in Chi Silk Infusion staat afgebeeld ethylester van gehydrolyseerd zijde. Ethylester van gehydrolyseerd zijde is een chemisch gemodificeerd derivaat zijde. Het bestaat uit gedeeltelijk gedigereerd zijde, die fungeert als een antistatisch middel aan haarfollikels houden aan elkaar kleven, aldus Cosmetics ontmaskerd.

Andere ingrediënten

Een ander ingrediënt in CHI Silk Infusion is C12-15 alkyl benzoate, een verzachtend middel en verdikkingsmiddel gebruikt om vocht te verlenen aan het haar en voeg textuur aan de formulering. Panthenol is de alcoholvorm van vitamine B5, een provitamine dat bedekt de haarfollikels en werkt als een bevochtigingsmiddel, verzachtend en vochtinbrengende volgens Hair en haarverzorging. Het sluit de haarzakjes voor een gezonde uitstraling en een hoge glans. Boornitridepoeder is een smeermiddel soortgelijke aard als grafiet. Het wordt gebruikt om het volume en veerkracht toe te voegen aan het haar, zoals door Cosmetics Unmasked.