Cheerleading Fondsenwerving Ideeën

Cheerleading Fondsenwerving Ideeën


Fondsenwerving is een integraal onderdeel van alle sportteams, en cheerleading is geen uitzondering. Veel bedrijven bieden voorraad fondsenwerving items voor verschillende groepen scholieren, maar ze bieden alleen een kleine winstmarge voor het team of ploeg. Het creëren van een fundraiser dat bijna de totale winst biedt, is veel gemakkelijker dan de meeste coaches en adviseurs verwachten.

Maak Spirit Shakers voor Cheer fundraisers

"Spirit Shakers" kost minder dan $ 0,25 per te maken en kan worden verkocht voor ten minste $ 1,50 bij games en speciale evenementen. De items zijn gemaakt door hergebruik van afgedankte flessen water, en een beetje creativiteit. De cheerleaders op te slaan of te verzamelen flessen water, en maak een handige lawaaimaker te gebruiken op de dag van de wedstrijd.

Maak School Spirit Water Bottle Labels

De flessen water moeten worden gewassen en hebben de originele fles deksel. Koop wat computer labels van een plaatselijke korting te slaan, meestal 100 tot een pakket voor minder dan $ 10. Maak een school- of team-specifieke gedistilleerde slogan in school kleuren, en onder meer het imago van de school mascotte op het etiket. Print de labels op de oorspronkelijke waterfles etiket te vervangen. Kopen goedkope zakken van plastic kralen in school kleuren. Het bakken van klei kralen en spuiten ze ook een geld besparen. Zet een paar dozijn kralen in de fles water.

Voeg Linten en Spray Paint the Bottle Cap

Knip en bind een paar kleine linten in school kleuren rond de hals van de fles. Het lint kan worden gekocht voor ongeveer $ 1 per spoel bij discounters en stof verkooppunten. Deze stap kan worden overgeslagen, maar het voegt extra pit aan de geest shaker. Het water kroonkurken kunnen worden gespoten in school kleuren, of met rust gelaten, indien duidelijk. Schroef de gedroogde water dop van de fles op de "Spirit Shaker" en beginnen met het verdienen van geld voor de cheer team, terwijl recycling van oude flessen water.