Cheer Team Ideeën

Cheer Team Ideeën


Cheerleading is alles over het verhogen van de geesten van de atleten te spelen en de fans die hen steunen. Cheerleaders krijgen energieën toegenomen en een positieve houding ten uitvoer gelegd, wat leidt tot betere prestaties. Wees niet bang om creatief met je cheer team te krijgen. Of u nu de coach of een cheerleader, kunt u nog steeds brengen ideeën om de tafel op een manier die geest zal verbeteren.

uniformen

Voor de middelbare school cheer teams moeten de uniformen relatief bescheiden zijn. De deelnemers zijn tienermeisjes, dus niet te veel huid moet worden blootgesteld. De uniformen kan nog steeds vleiend. Probeer het koppelen van een top en een rok. Als het middenrif wordt blootgesteld, krijgen bijpassende kleur maillots voor de cheerleaders om eronder te dragen. Voor het college teams, zijn de uniformen niet zo bescheiden te zijn, maar mag niet storend zijn. Bijvoorbeeld, maillots niet versleten midriffs te dekken.

Proost

Hoe meer cheers een cheer team heeft opgeslagen, hoe beter. Mensen vervelen met hetzelfde gejuich keer op keer. Een manier om dat verveling te verslaan is om te komen met iets nieuws en fris. Hebben de cheer teamleden opschrijven mogelijk gejuich. Geef ze een termijn van één maand. De leden kunnen dan stemmen op de beste en te werken aan de oprichting van een routine voor het. Ook, wees niet bang om een ​​knaller uit het verleden te doen en te doen herleven oude gejuich zijn.

Pep Rallies

Pep rally's zijn allemaal over amping tot ieders enthousiasme voor een wedstrijd. Deze treden meestal tijdens homecoming of kampioenschap games. De rally showcase het team en de spelers. Activiteiten waarbij de spelers deelnemen optreden. De activiteit moet centrum rond het thema van de rally. A "crème het andere team" thema hebben de spelers verrassen de coach door het gooien van slagroom taarten naar hem.

U kunt ook de spelers uit te voeren een van cheers uw cheer team.

Dances

Cheer team dansen worden vooral gedaan bij pep rally's of worden uitgevoerd als halftime shows tijdens games. De dansen kan ook worden gecentreerd rond een thema. Voor een strijdbare thema, nemen een aantal martial arts geïnspireerde dansmoves in de prestaties. Perioden zijn een gemeenschappelijk thema tijdens homecoming weken. Centreren een dans rond die periode. Bijvoorbeeld voor een 1950 thema, gebruiken 1950 muziek, outfits en dans moves.

activiteiten

Een activiteit van de cheerleaders samen kunnen doen dat niet gepaard gaat juichen op een team is fondsenwerving. De fondsenwerving moet in de eerste plaats voor het team, de middelen die zou gaan naar zaken als nieuwe uniformen of pep rally benodigdheden. Dit kan gedaan worden door de verkoop van abonnementen op tijdschriften of koekjesdeeg. Het gejuich teamleden kunt ook naar een gejuich camp. Dit zal hen nieuwe ideeën, vriendschappen te versterken en te helpen met hun atletisch.