Cheer Stunts voor beginners

Cheer Stunts voor beginners


Cheerleading is een sport die begint op zeer jonge leeftijd en zich ontwikkelt tot geavanceerde routines voor oudere, meer ervaren teams. Voordat u routines met ingewikkelde stunts kan uitvoeren, maar elk team moet eerst leren hoe je de basis cheerleading stunts te behandelen. Zodra u de building block stunts onder de knie hebt, kunt u vervolgens verhoging van de moeilijkheidsgraad, samen met de vaardigheid van je team.

Pony Stands

De pony stand is de meest elementaire vorm van verhoogde stunt in cheerleading, waardoor het ideaal is voor het onderwijs aan jonge teams als stichting stunt. Een pony stand is vergelijkbaar met een piggy back ride, met een cheerleader boven op de rug van een tweede cheerleader. De meest fundamentele pony stand is voorzien van de basis op handen en voeten en de tweede cheerleader boven op de rug van de eerste cheerleader. Voor een iets geavanceerde pony stand, de tweede cheerleader krijgt op de rug van een hurkende teamgenoot die vervolgens opstaat met haar teamgenoot nog steeds op haar rug.

Knielen Liften

Knielend liften zijn iets geavanceerder dan pony stands, zijn echter nog steeds gemakkelijk trucs voor een begin cheerleading team om te leren en op te nemen in zijn routine. Voor een basis knielende lift, zijn vier cheerleaders nodig. Twee bases knielen met een knie uitgebreid naar voren, zodat hun knieën zijn gericht op elkaar. Een derde cheerleader bevindt zich boven op de benen en slaat stelt, terwijl een vierde teamgenoot staat achter de vorming van de verhoogde meisje vangen als ze valt.

Basic Stands

In aanvulling op het knielen stands, zijn er andere elementaire staat dat een beginner niveau cheer team kan integreren in zijn prestaties. In een tabel staan, twee teamgenoten krijgen neer op hun handen en knieën, met hun schouders bijna aanraken. Een derde teamgenoot klimt op de rug van haar teamgenoten en slaat stelt, terwijl een vierde staat achter als een spotter. Een schildpad pijl en boog is vergelijkbaar, maar slechts één base wordt gebruikt en de klimmen teamlid heft een been op. Deze stunt is niet al te moeilijk voor beginners, maar vereist een flexibel team lid aan de pose.

Een Base Stands

Een één basis geknield stand is een geavanceerde vorm van de basis knielende stands, en een ideale overgang stunt voor beginnende teams die ervaring opdoen. Het combineren van de enkele base van een schildpad pijl en boog met knielen stands, een cheerleader staat boven de verlengde dij van haar teamgenoot en slaat stelt, terwijl een derde teamgenoot staat achter haar om te dienen als een spotter in het geval ze valt.