Celebrity Zwangerschap Workouts

Celebrity Zwangerschap Workouts

Baby's zijn een veel voorkomende beroemdheid accessoire. Nieuwe celebrity moeders zijn popping up trots en blij op de covers van tijdschriften elke maand. Ze zijn ook opduiken op de rode loper op zoek trim en fit slechts enkele weken - en soms slechts enkele dagen - na verwelkomen hun bundels van vreugde. Ze zien er zo goed al snel na de geboorte omdat een deel van hun zwangerschap opgenomen trainingen. Voor hen is het verkrijgen van een kind betekent niet dat het verliezen van je vorm.

2-2-1 Techniek

Celebrities hebben vaak de hulp van personal trainers om niet alleen hen motiveren om te krijgen en in vorm te blijven, maar ook een programma op hun specifieke behoeften, terwijl ze verwachten te ontwerpen. Celebrity moeders Jessica Alba en Halle Berry, bijvoorbeeld, werken met trainer Ramona Braganza. Voor de zwangerschap workouts, Braganza wijzigt haar typische 3-2-1 formule van drie sessies van cardio, twee sessies van resistentie opleiding en één van de kern van het werk door het elimineren van een sessie van cardio voor een routine ze dubs de 2-2-1 voor de te verwachten moeders .

Regelmatige lichaamsbeweging

Een cardio sessie is maximaal 10 minuten op een fiets, dan 10 minuten lopen op een loopband, volgens Braganza, in een rustig tempo. Voor de kern van het werk, dat zich uitstrekt je rug als een kat op handen en voeten vijf keer, gevolgd door een tiental vertegenwoordigers van gemodereerd situps. Daarna, herhaal je cardio. Weerstand opleiding bestaat uit twee sets van 10 herhalingen van het roeien, squats met een oefening bal tussen je rug en een wand vervolgens staande muur push-ups; 30 herhalingen tweemaal van de opheffing van 1 tot 3 pond gewichten tijdens het staan, biceps krullen, en triceps smeergeld.

Christina Aguilera

Zangeres en actrice Christine Augleria deed ook een soortgelijke mix van cardio, weerstand en zich uitstrekt tot 40 pond te verliezen na de geboorte van haar zoon, Max. Ze sloeg de sportschool met persoonlijke trainer Tee Sorge vijf keer per week en bracht 90 minuten doet haar routine. De ster, benadrukt echter dat was nog niet alles over no pain no gain. "Ik begon langzaam, 'Augilera zegt:" gewoon luisteren naar mijn lichaam, zodat ik niet overdrijven. Ik voel me een gevoel van vervulling. "

Andere opties

Mam, fysiotherapeut en redacteur van celebritypregnancy.com Kim Grundy raadt aanstaande moeders workout met enige routine die werkt voor hen, en dat ze genieten, gedurende hun zwangerschap. Gwyneth Paltrow en Madonna, bijvoorbeeld, omarmd yoga mager te blijven en verliest het babyvet na de bevalling. Actrice Jennifer Garner en zangeres Gwen Stefani druk op de wegen en rende vijf dagen per week gedurende hun zwangerschap en na om terug te stuiteren in vorm na het leveren van. Heidi Klum, moeder en supermodel extraordinaire, houdt van een mix van weerstand en cardio. "Stap op de roeimachine," zegt ze. "Ga van de loopband. Het is een groter bang voor je geld."