Cats Claw Herb Side Effects

Cat's Claw is een wijnstok die is inheems in bepaalde tropische gebieden van Midden-Amerika, Zuid-Amerika en het Amazone regenwoud. De wortel en schors zijn gebruikt voor honderden jaren een verscheidenheid aan medische aandoeningen, zoals maagzweren, dysenterie, artritis, ontsteking, koorts, evenals geboortebeperking behandelen volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Niet alle bijwerkingen het kruid grondig bestudeerd volgens de UMMC, maar verschillende effecten er voorkomen.

Algemeen Side Effects

Een paar van de algemene bijwerkingen die door mensen met behulp van Cat's Claw hebben gemeld zijn misselijkheid, duizeligheid en diarree, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. De diarree is vaak mild en meestal verdwijnt bij voortgezet gebruik.

Zwangerschap Side Effects

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moet katteklauw niet als het een miskraam kan veroorzaken, volgens de National Center for complementaire en alternatieve geneeskunde. Het kruid kan ook voorkomen dat vrouwen uit om zwanger te raken.

Immune System Side Effects

Dit kruid wordt gezegd dat het immuunsysteem beïnvloeden door het stimuleren van het. Hierdoor moeten die met huidtransplantaten, zij die orgaantransplantaten ontvangen, of mensen die lijden aan autoimmuunziekten of tuberculose katteklauw voorkomen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.