Candida Diet and Coffee

Candida Diet and Coffee

Als u zijn gediagnosticeerd met candida, dat is een overmatige groei van darmbacteriën kan een candida-specifiek dieet helpen de balans van uw darmflora en krijg je gezondheid weer op de rails. Jammer genoeg voor liefhebbers van koffie, candida-specifieke diëten te elimineren over het algemeen bronnen van cafeïne. U kunt nog steeds genieten van koffie alternatieven op voorwaarde dat u de goedkeuring van uw zorgverlener, dat wel.

over Candida

Candida is een aandoening die wordt veroorzaakt door de overmatige groei van Candida albicans, die een darmflora gist die leeft in de mond en darmen. Candida heeft vele symptomen zoals slecht geheugen, acne, opgeblazen gevoel, oogpijn, hoofdpijn, onvermogen om gewicht te verliezen, buikpijn en vermoeidheid.

Hoe Coffee interageert met Candida

Een sterk immuunsysteem is van vitaal belang voor de bestrijding van candida overgroei, en cafeïne kan verzwakken door het plaatsen van stress op je bijnieren, volgens The Candida Diet.com. Bovendien, cafeïne veroorzaakt pieken in je bloedsuikerspiegel, die direct interfereert met het beteugelen van candida overgroei, aangezien de gist gedijen op suiker.

Het wegwerken van de koffie

Zelfs cafeïnevrij koffie heeft een kleine hoeveelheid cafeïne, wat betekent dat je nodig hebt om koffie van alle soorten te elimineren op een candida dieet. U kunt echter, genieten van cafeïne-vrije kruidenthee als je een warme mok op elk punt hunkeren tijdens de dag. Als u de smaak te missen, probeer cichorei koffie, een koffie substituut dat een soortgelijke smaak en uiterlijk heeft.