Canadese sneeuwscooter Trails

Canadese sneeuwscooter Trails


Sneeuwscooter is een populaire sport in de sneeuw-gebonden landen zoals Canada. Het combineert de sensatie van een gemotoriseerde sport, met de schoonheid en de sereniteit van de winter platteland. Als je een beginner bent om lef, dan je zou willen eerst uit te proberen sneeuwscooter paden. Canada biedt tal van pittoreske en betaalbare sneeuwscooter paden dus het is een goede plek om de sport te leren.

Algoma Country Trail

Dit parcours is zeer geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Algoma is gevestigd in Noord-Ontario en deze kaart volgt in principe de route van de bonthandelaren van het verleden door eeuwenoude bossen en langs de Laurentian Plateau. Het is niet ongewoon voor ruiters om herten, konijnen, vossen en andere dieren hier tegenkomen. Oude mijnbouw en houtkap schachten die tientallen jaren oud zijn ook onderdeel van het parcours te geven rijders een blik in de geschiedenis van het gebied. Vanaf 2010 kunt u deze kaart voor $ 125, dat sneeuwscooter verhuur en accommodaties omvat rijden.

Lanaudiere sneeuwscooter Land

Dit parcours is in dienst voor meer dan 30 jaar en biedt terrein voor zowel gevorderden als beginners. De route is ongeveer 1429 mijl lang en de regio belooft haar rijders spanning en schilderachtige landschap van dichte bossen, wilde dieren en bevroren meren de Lanaudiere sneeuwscooter pad ligt dicht bij Montreal waardoor het een ideale locatie voor zowel de lokale bevolking en toeristen maakt.

Mid Ontario sneeuwscooter Trails

Deze paden zijn vaak bedekt met verse sneeuw dankzij de winden die afkomstig zijn uit de noordwestelijke Georgische Bay. Er zijn paardrijden bases voor verschillende sneeuwscooter clubs in heel deze proeven, wat betekent dat je waarschijnlijk andere renners te zien tijdens uw reis zijn. Met ongeveer 745 mijl van het spoor, zullen rijders gaan door een onderhouden weg door een ongerepte wildernis. U kunt de aankoop single-dagkaarten voor zo weinig als $ 40 per dag, vanaf 2010.

10 Yonge Street South Unit # 2

Elmvale, Ontario, Canada

Tel. 705-322-7669