Can You Take Oestrogeen & amp; Progesteron op de HCG dieet?

Can You Take Oestrogeen & amp; Progesteron op de HCG dieet?

De HCG dieet door Dr. Albert Simeon in de jaren 1940 ontwikkeld, gebruikt het hormoon humaan choriongonadotrofine of HCG, dat wordt geproduceerd door de placenta tijdens de zwangerschap, als een gewichtsverlies aanvulling. De nieuwste versie van het dieet maakt gebruik van zowel injecteerbare HCG of homeopathische HCG druppels. Injecteerbare HCG wordt gemaakt van HCG gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen; de homeopathische versie wordt verdund tot er geen HCG is meetbaar in de druppels. Omdat HCG heeft hormonale effecten, raadpleeg dan uw arts voordat u het met ofwel oestrogeen of progesteron, omdat het de kans op bijwerkingen van hormonale drugs zou kunnen toenemen.

Human choriongonadotrofine Types

Omdat homeopathische HCG bevat zo weinig HCG, het heeft zeer waarschijnlijk geen effect op de hormoonspiegels of gewichtsverlies, legt Stephen Barrett, MD op zijn website, Diet Scam Watch. Homeopathische HCG druppels bevatten geen meetbare hoeveelheid HCG. Injecteerbare HCG, die eveneens werkt aan een ander hormoon essentieel voor de ovulatie, luteïniserend hormoon, kan de werking van oestrogeen of progesteron in sommige gevallen, dus duidelijk zijn gebruik eerst met uw arts. Inname van homeopathische HCG met oestrogeen of progesteron zou waarschijnlijk geen effect op alle, maar raadpleeg uw arts voordat u samen met hen.

Ovariële hyperstimulatie Risico

Veel websites die homeopathische HCG verkopen vermelden ovarieel hyperstimulatiesyndroom, of OHSS, als een potentieel risico van het nemen van de drug. Maar OHSS, een potentieel levensbedreigende complicatie, treedt alleen op als u in staat een groter dan normaal aantal eieren in een ovulatie cyclus. Het nemen van HCG, oestrogeen of progesteron doet het aantal eieren dat u produceert, of je ze samen of apart te nemen niet te verhogen. HCG nemen als onderdeel van een vruchtbaarheid cyclus induceert ovulatie van de follikels, die oestrogeen en progesteron kan verhogen. Het nemen van HCG als een dieet steun is dit effect niet. Hoewel de drug eisprong kan veroorzaken, de meeste vrouwen produceren slechts één follikel per maand - niet veel - het maken van hyperstimulatiesyndroom uiterst zeldzaam zonder vruchtbaarheid drugs.

progesteron Effects

Injecteerbare HCG kan de productie van progesteron te verhogen, maar alleen als je onlangs hebt eisprong. De HCG verhoogt de productie van progesteron uit het corpus luteum, het overblijfsel van de ovulatie follikel, die ertoe kunnen leiden progesteron niveaus stijgen. Als u ook progesteron, kan dit progesteron verhogen in het bloed en het risico van bijwerkingen van progesteron, zoals hoofdpijn, depressie, spierpijn borsten, misselijkheid, diarree of opgeblazen gevoel. In zeldzame gevallen kan progesteron uw risico op een beroerte verhogen. Als u de vruchtbaarheid drugs en de productie van tal van follikels, het nemen van HCG injecties plus progesteron kan uw risico op bijwerkingen verhogen. Do HCG niet als onderdeel van het HCG dieet zonder goedkeuring van uw arts.

overwegingen

Tijdens de zwangerschap, de placenta HCG het corpus luteum signaal te blijven produceren progesteron tot de placenta groeit genoeg om voldoende progesteron om het baarmoederslijmvlies te houden produceren. Als u HCG te nemen om gewicht te verliezen en je hebt nog steeds regelmatig periodes, het nemen van HCG kan uw periode enigszins vertragen door het induceren van de corpus luteum te blijven produceren progesteron. Inname van progesteron kan hetzelfde effect, dat is de reden waarom het nemen van orale anticonceptiva voortdurend zonder onderbreking voorkomt terugtrekking bloeden hebben. Als je een zwangerschapstest te nemen na het nemen van HCG, zult u ook een positief resultaat van het HCG. Als u start met het HCG voor gewichtsverlies na je ovuleert, zich ervan bewust dat een zwangerschapstest positief kunnen zijn, zelfs als je niet zwanger bent.