Can You Take Glucosamine & amp; Aspirine?

Can You Take Glucosamine & amp; Aspirine?

Glucosamine is een voedingssupplement dat kan helpen verlichten van de pijn van artritis. Aspirine, verkrijgbaar als voorschrift en een zelfzorgmedicijn dient als pijnstiller en anti-inflammatoire voor diverse aandoeningen. Hoewel verschillend in hun werkingsmechanisme in het lichaam, ze hebben een gemeenschappelijk kenmerk dat ze ongeschikt zijn om op hetzelfde moment mogelijk maken. Het advies inwinnen van uw zorgverzekeraar voordat u eventuele aanvullingen toe te voegen aan uw dieet of neem ze in combinatie met een geneesmiddel.

Glucosamine

Glucosamine is een klein molecuul dat dient als bouwsteen van grote moleculen genaamd glycosaminoglycanen. Verschillende typen glycosaminoglycanen bestaan ​​in het lichaam, inclusief hyaluronzuur, chondroïtinesulfaat en heparine. Glucosamine is een integraal onderdeel van heparine. Heparine werkt als een antistollingsmiddel, of bloedverdunnende middel, door het remmen van de cascade van moleculen die nodig zijn voor de vorming van een stolsel in de bloedvaten. De mast cellen van je lichaam te produceren heparine, en het is ook beschikbaar als een injecteerbaar geneesmiddel voor de behandeling van bloed stollingsstoornissen. Omdat glucosamine is chemisch vergelijkbaar met heparine, glucosamine met een anticoagulans kan onveilig zijn.

Aspirine

Aspirine, of salicylzuur, werkt om pijn te verlichten, verminderen ontstekingen, koorts te verlagen en het bloed verdunnen. Als een bloedverdunner, aspirine voorkomt dat de bloedplaatjes in uw bloed van die verbonden zijn aan elkaar om een ​​stolsel te vormen. Terwijl stolselvorming is een normaal en vaak vitale reactie op weefselschade, kan abnormale stolselvorming in de bloedvaten leiden tot een beroerte of een hartaanval. Aspirine therapie kan het risico van deze levensbedreigende gebeurtenissen te verminderen als u gevoelig voor de vorming van abnormale bloedstolsels zijn. In het kader van glucosamine suppletie, aspirine niet veilig te nemen.

interacties

Terwijl de bloedverdunnende eigendom van aspirine een uitkering op grond van bepaalde medische factoren kunnen zijn, het draagt ​​ook het risico van overmatig bloeden. Bijvoorbeeld onder aspirinetherapie uw bloed kan het vermogen om effectief te stollen als je een blessure bloeden verliezen. Het consumeren van glucosamine supplementen terwijl u aspirine in je lichaam kan het antistollingsmiddel effect als gevolg van glucosamine chemische gelijkenis met heparine verergeren. Hoewel dit effect is niet bewezen, moet u voorzichtig te zijn bij het nemen van glucosamine met enige medicijn dat kan verhogen van uw neiging tot bloeden.

Andere Overwegingen

Naast de mogelijke risico bloeden je kunt tegenkomen door het combineren van glucosamine en aspirine elke afzonderlijke verbinding zijn waarschuwing. Glucosamine supplementen, geïsoleerd van de schelpen van schaaldieren, kan een negatieve reactie veroorzaken als je allergisch bent voor schaaldieren zijn. Aspirine kan uw maagwand beschadigen als u alcohol drinkt op hetzelfde moment, en het kan ook spijsverteringsproblemen en brandend maagzuur veroorzaken.