Can You Take Dexedrine & amp; Vitamines?

Can You Take Dexedrine & amp; Vitamines?

Het proces van het metaboliseren een ingenomen medicatie is complex, waardoor er weinig ruimte voor fouten. Iets kleins als het nemen van een vitaminesupplement met uw Dexedrine kan invloed hebben op de manier waarop je lichaam metaboliseert de medicatie. Raadpleeg uw arts of apotheker voordat er vitaminen, supplementen of medicijnen toe te voegen aan uw regime.

over Dexedrine

Dexedrine is de handelsnaam voor dextroamphetamine, een recept medicatie voor de behandeling van Attention Deficit Hyperactivity Disorder en narcolepsie. Dit medicijn is een centraal zenuwstelsel stimulant. Gewoonlijk Dexedrine wordt voorgeschreven of twee keer per dag worden toegediend in de vroege of halverwege de ochtend. Het is over het algemeen niet aan te raden dat Dexedrine worden genomen in de namiddag omdat dit kan leiden tot slapeloosheid. In tegenstelling tot veel andere medicijnen, is het gewoonlijk noodzakelijk om Dexedrine pas op dagen dat u de voordelen nodig.

Dexedrine en vitamines

De meeste vitamines niet interageren met Dexedrine. Echter, het nemen van vitamine C of het eten van vitamine C-rijk voedsel binnen twee uur na het innemen Dexedrine kan je lichaam de absorptie van de medicatie te remmen en de effectiviteit ervan te verminderen. Sommige mensen doen dit door hun Dexedrine plannen zodra ze wakker worden en dan ontbijten en nemen hun vitamines twee uur later.

Bronnen van vitamine C

Weten welke voedingsmiddelen en vitamines zijn rijk aan vitamine C is de eerste stap in het vermijden van het mengen van Dexedrine met vitamine C. Veel over-the-counter supplementen bevatten vitamine C, waaronder veel multivitaminen en de keel zuigtabletten. Bijna alle fruit en vruchtensappen zijn rijk aan vitamine C met citrusvruchten en vruchtensappen met daarin de meest vitamine C. Groene bladgroenten zijn ook rijk aan vitamine C.

overwegingen

Dexedrine kunnen worden genomen met of zonder voedsel, hoewel sommige mensen vinden dat Dexedrine veroorzaakt maagklachten wanneer toegediend op een lege maag. Drink een glas melk of eet een sneetje toast wanneer je Dexedrine nemen als u gevoelig voor maagklachten zijn. Deze voedingsmiddelen zijn arm bronnen van vitamine C en zijn klein genoeg om in de ochtend te worden geconsumeerd zonder dat verpest je eetlust voor het ontbijt nog dicht genoeg om gastro-intestinale klachten te voorkomen.