Can You Take Creatine & amp; Eiwitpoeders Samen na het sporten?

Can You Take Creatine & amp; Eiwitpoeders Samen na het sporten?

Veel speculatie rond het gebruik van creatine en proteïne poeder vóór en na de training. Wat u moet nemen en wanneer is van cruciaal belang voor het verkrijgen van een maximaal resultaat uit je trainingen. Weten hoe je lichaam reageert op elk van deze supplementen zal u helpen bepalen of ze samen of apart moeten worden genomen en of moet je ze voor de training, na de training of beide. Neem contact op met uw arts voordat u aan te vullen met creatine.

Voordelen van Aanvulling Met Proteïnepoeder

Can You Take Creatine & amp; Eiwitpoeders Samen na het sporten?

Eiwit poeder formules zorgen voor de essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft bij het bouwen van spiereiwit. Terwijl eiwit wordt verschaft in vlees, eieren, melk, bonen en vele andere bronnen, moeten ze door een tijdrovend verteringsproces voordat ze beschikbaar zijn voor het lichaam voor de opbouw spiereiwit. Daarom is het belangrijk dat u vullen vóór en na de training met een shake gemaakt met eiwitpoeder verschaffen van een onmiddellijke of vrijwel onmiddellijke bron van de noodzakelijke aminozuren te bouwen humaan eiwit.

Het verbeteren van uw training resultaten met creatine suppletie

Can You Take Creatine & amp; Eiwitpoeders Samen na het sporten?

Melk, samen met caseïne en aminozuren bevat creatine. Creatine wordt al lang gebruikt door bodybuilders voor het maximaliseren van de resultaten van hun trainingen. Met behulp van een creatine supplement voor de training zorgt voor de extra energie voor het werken je spieren een beetje langer en het voorkomen van vroegtijdige vermoeidheid. Echter, creatine gebruikt na de training zal de energie die je lichaam nodig heeft voor spiergroei te leveren. Volgens Dwayne Jackson, Ph.D., en Jim Stoppani, Ph.D. van Muscle & Fitness, "Getting een andere dosis van creatine na de training is slim, want dit is wanneer creatine opname is maximaal, waardoor wordt gewaarborgd dat de niveaus in de spier worden maxed out. Daarnaast gloednieuwe onderzoek suggereert dat creatine heeft antioxiderende eigenschappen. Dit kan helpen limiet spierschade veroorzaakt door zware training en verbetering van het herstel. "

De beste tijd voor creatine suppletie

Can You Take Creatine & amp; Eiwitpoeders Samen na het sporten?

Voor maximale spiergroei, de beste tijd om supplementen te nemen, zoals creatine is direct na je training, volgens Weighttraining.com. Creatine opname is op zijn hoogste niveau direct na de training, dus dit is een ideale tijd voor creatine suppletie. Jackson en Stoppani ook dat "gloednieuw onderzoek suggereert dat creatine heeft antioxiderende eigenschappen. Dit kan helpen limiet spierschade veroorzaakt door zware training en verbetering van het herstel. "

De beste tijd voor Proteïnepoeder Suppletie

Can You Take Creatine & amp; Eiwitpoeders Samen na het sporten?

De beste tijd voor het eiwit poeder supplementen zijn direct na je training. Een overzicht in het februari 2008 nummer van "Applied Physiology, Nutrition and Metabolism" was het voordeel van deze timing waarschijnlijk gerelateerd aan de verhoogde bloedstroom die het transport van creatine en aminozuren skeletspieren verhoogt. Als je de creatine en proteïne poeder niet samen doen, zul je eindigen met een timing probleem, omdat je zowel creatine en proteïne poeder snel na je training nodig hebben.