Can You Paint Hockey Goalie Pads?

Interessante dingen zijn gedaan om hockey goalie pads door de jaren heen.

Kenmerken

Hockey goalie pads zijn gemaakt van leer en gevuld met een soort van synthetisch schuim. Een speciale laag backing wordt ook toegevoegd aan het leer tegen vocht te beschermen.

Grootte

Hockey goalie pads zijn meestal rond de 11 inch breed. De lengte van de elektroden is afhankelijk van de grootte van de poot van de keeper de elektroden worden gemaakt, maar ze moeten gaan van enkel de keeper tot net boven de knie.

Kunnen ze worden geverfd?

Omdat keeper pads zijn gemaakt van leer, is het niet mogelijk te schilderen met elk type verf.

Decorating Opties

Omdat veel paren van goalie pads op maat zijn gemaakt, zijn er een aantal mogelijkheden voor decoratie. De meeste goalies kunt de basiskleur van het kussen hij wil kiezen. Er zijn ook decoratie opties met kleinere stukken leer binnen het pad zelf.

Voorbeelden van Decorations

Sommige keepers kiezen om de helft van een ontwerp, meestal de eerste letter van een teamnaam, op elk been van de pads te zetten. Dus toen ze samen de benen, vormt de voltooide brief. Eén goalie koos ervoor om zijn pads in hetzelfde patroon te ontwerpen als het net achter hem aan zijn pads te camoufleren.

Overig Design Options

Het verfraaien van goalie pads is moeilijk en kan vrij duur zijn. De meeste goalies voorkeur aan om zich te uiten door het schilderen van hun helm, dat is veel meer bevorderlijk is voor ingewikkelde ontwerp.