Can You Lose Weight Gewoon door het eten van granen Only?

Can You Lose Weight Gewoon door het eten van granen Only?

Je hebt misschien gezien advertenties beweren dat het eten van een bepaalde graansoort de ponden zal wegsmelten, maar de realiteit is niet zo eenvoudig. Noch granen noch enig ander voedsel zal op magische wijze vet te verbranden, en vasthouden aan een graan-only dieet zal geen garantie voor gewichtsverlies. Het zal echter niet garanderen slechte voeding - dus voor je gezondheid, niet proberen het.

Weight Loss Basics

Gewichtsverlies komt vooral neer op calorieën. Eet minder calorieën dan je verbrandt voor energie, en je lichaam zal vet te verbranden voor brandstof. Als je meer calorieën eet dan je nodig hebt, zal je lichaam de rest als vet op te slaan. Als je 2000 calorieën per dag te verbranden en te eten 2.500 calorieën ter waarde van ontbijtgranen, zul je gewicht, niet verliezen. Terwijl je je verveelt met je eten kunnen krijgen en dus minder op een graan-only dieet eet, geen resultaten zijn te wijten aan de vermindering van calorieën, niet het graan zelf.

Slimme keuzes cornflakes

Hoewel het onverstandig om uw dieet te beperken tot slechts één eten, het eten van een kom van vezelrijke granen, zoals havermout of zemelen, kan helpen gewicht te verliezen. Dat komt omdat vezel vult je maag, maar is onverteerbaar, zodat het niet calorieën toe te voegen aan uw maaltijd. De Centers for Disease Control and Prevention meldt dat gevoel van volheid is aangetoond dat vandaan volume van voedsel, geen calorieën, dus vezelrijke granen kan helpen u tevreden bent, zelfs als je te verminderen calorie-inname te voelen.

Suikerhoudende-Cereal Sabotage

Als u kiest voor zoete ontbijtgranen, kunt u uw dieet doet meer kwaad dan goed. Je lichaam verteert toegevoegde suiker snel, dus suiker verheft snel uw bloedglucosewaarden. Hoge bloedsuikerspiegel leidt tot een piek in het hormoon insuline, waardoor de bloedglucose te crashen. Wanneer dit gebeurt, moe je groeien en hunkert naar voedsel - vooral meer suiker - om je energie aan te vullen. Dit kan gemakkelijk leiden tot te veel eten, verpest je dieet plannen.

You Need Variety

Zelfs verrijkte granen kan niet de volledige reeks van voedingsstoffen die u nodig hebt om gezond te blijven. Je hebt een balans van koolhydraten, eiwitten en vetten, en de meeste granen ontbreken in de laatste twee macronutriënten. Om goed gevoed blijven, bevatten veel groenten en fruit in uw dieet, en eet magere eiwitten zoals bonen, eiwit en zeevruchten. Je moet ook een aantal gezonde vetten uit olijfolie, avocado en andere plantaardige bronnen. En samen met ontbijtgranen, moet je koolhydraten te krijgen van volle granen, zoals volkoren pasta, quinoa en volkoren roggebrood.