Can You Eat Raw Hazelnoten?

Can You Eat Raw Hazelnoten?

Hazelnoten, een van de belangrijkste ingrediënten in Nutella, worden vaak gegeten geroosterd - hetzij geheel; gehakt als een topping voor desserts, ijscoupes en salades; of vermalen. U kunt ook hazelnoten, ook wel hazelnoten, rauw te eten. Ruwe hazelnoten zijn niet noodzakelijk de voeding betreft anders dan geroosterde hazelnoten, hoewel sommige noten worden geroosterd in olie, die de calorieën en het vetgehalte te verhogen. Ruwe hazelnoten zijn rijk aan eiwitten en voedingsvezels, en je kunt ze vinden in gespecialiseerde voedingswinkels, bakken aanbod winkels en reformwinkels.

Calorie en natriumgehalte

Een 1-ounce portie raw hazelnoten heeft 178 calorieën en meer dan 17 g totaal vet, waarvan het merendeel is monounsaturated vet. Ruwe hazelnoten bevatten van nature geen natrium. Voorbereid voedsel, zoals geroosterde hazelnoten, vaak zout is toegevoegd, wat bijdraagt ​​aan de hoge natriumgehalte van het standaard Amerikaanse dieet. Terwijl ze hoog in calorieën en vet gezien hun porties, kan hazelnoten nog steeds deel uitmaken van een gezond dieet. Begeleiding Gezondheidsraad adviseert hen als een voedzame snack, die u helpen voorkomen dat meer verwerkte voedingsmiddelen die hoger in calorieën kan zijn.

Bron van proteïne

Een 1-ounce portie rauwe hazelnoten heeft 4,24 gram eiwit en geldt als een niet-dierlijke eiwitten, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw. De aanbevolen dagelijkse inname van eiwit voedingsmiddelen tussen 5 en 6 1/2 oz. Eiwit helpt bij de opbouw spieren, botten, kraakbeen en huid, en een dieet dat noten en zaden, zoals hazelnoten omvat, kan bijdragen tot het verminderen uw kansen op hart-en vaatziekten.

Voedingsvezels

Hazelnoten zijn van nature rijk aan voedingsvezels, met 2,7 gram per 1-ounce portie. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, de meeste Amerikanen niet dagelijks consumeren voldoende voedingsvezels. De aanbevolen inname is tussen 25 en 35 gram per dag, waardoor hazelnoten bieden 7,7-10,8 procent van de aanbevolen inname. Voedingsvezels kunnen de spijsvertering te verbeteren, waardoor afval bewegen langs sneller door je spijsverteringskanaal. Het is ook het vullen, die u helpen om het aantal calorieën je verbruikt als het geeft je het gevoel voller op minder voedsel te beperken.

vitamine E

Ruwe hazelnoten zijn rijk aan vitamine E, met 4,26 milligram of 6,4 internationale eenheden, per 1-ounce portie. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine E is 22,4-28,4 internationale eenheden per dag voor vrouwen, met zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven die meer. De RDA van vitamine E is 22,4 voor mannen. Een portie van hazelnoten geeft 22,5-28,6 procent van de aanbevolen inname van vitamine E. Naast het feit dat een natuurlijke antioxidant, het lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen, vitamine E is ook belangrijk voor de productie van rode bloedcellen.