Campings in de omgeving van de Mima Mounds

Campings in de omgeving van de Mima Mounds

Mima Mounds Natural Area Preserve, in de buurt van Olympia in het zuidwesten van de staat Washington, beschermt en behoudt de regio onderscheidend Mima grafheuvel landvormen en Puget prairie graslanden. Mima terpen zijn laaggelegen, koepelvormige hummocks - ongeveer 4-6 voet in diameter - gevonden in massieve clusters, met name in de Pacific Northwest. Als u van plan bent een camping reis naar de Mima Mounds NAP gebied, kunt u kiezen uit vier campings binnen een straal van 10 mijl.

Deep Lake Resort

Opgericht in 1926, Deep Lake Resort (deeplakervresort.com) is alleen voor volwassenen RV camping langs de oevers van de 66-acre Deep Lake 10 mijl ten zuiden van Olympia en acht mijl ten oosten van Mima Mounds NAP. Hoewel het resort in de eerste plaats geschikt voor verlengd verblijf campers, een paar korte termijn sites zijn meestal beschikbaar. Alle sites hebben volledige aansluitingen, zoals kabel-tv en telefoon. Het nabijgelegen meer, goed gevuld met regenboogforel, is een favoriet bij vissers. Andere faciliteiten zijn een gemeenschap verblijfsruimte, muntautomaten wasserette en gated veiligheid. Het resort is ingenomen met kleine huisdieren die zich goed gedragen.

Millersylvania State Park

Millersylvania State Park (parks.wa.gov), een 842-acre campingpark met 3,000 voeten van de kustlijn op Deep Lake, ligt op minder dan negen mijl ten oosten van Mima Mounds NAP en het hele jaar open. Mijl van wandelpaden kriskras door de bossen van het park, die voornamelijk bestaan ​​uit oud-groei ceder en dennen. primaire camping van het park heeft ongeveer vier dozijn RV sites met water en elektriciteit, en meer dan honderd tent sites zonder nutsvoorzieningen. Tot de faciliteiten van de belangrijkste camping omvatten drie toiletten, een handicap toegankelijk; acht douches, twee toegankelijk voor gehandicapten; en een puinhoop station. Het park heeft ook een groep camping voor tenten alleen dat plaats biedt aan maximaal 40 personen. Deze camping heeft een keuken schuilplaats met houtkachel, wastafel en stopcontacten die te huur is.

Columbus Park

Columbus Park (columbuspark.net) aan de oevers van de Black Lake is een multifunctioneel park met niet alleen een camping, maar ook een oever van het strand, picknickplaatsen, speeltuinen, boot hellingen, indoor en outdoor keukens en sportvelden. Als u genieten van vissen, kunt u uw geluk beproeven bij de landing een aantal van bounty van het meer, die bas, bluegill, meerval, crappie en forel omvat. main camping van het park heeft meer dan twee dozijn plaatsen met water en elektriciteit, die is geschikt voor campers en tenten. Ook beschikbaar, maar afgezien van de belangrijkste camping, is een extra primitieve plaats voor enige tent kamperen. Een badhuis in de buurt van de belangrijkste camping heeft toiletten en warme douches. Columbus Park is 9,7 mijl ten noordoosten van Mima Mounds NAP en zeven mijl ten zuidwesten van het centrum van Olympia.

American Heritage Campground

Vijfentwintig acres van ongerepte altijdgroene bos rondom de campings in American Heritage Campground (americanheritagecampground.com), zes mijl ten zuiden van Olympia en 10 mijl ten noordoosten van Mima Mounds Natural Area Preserve. De camping heeft ongeveer zes dozijn sites, een derde met volledige aansluitingen; de rest zijn alleen water en elektriciteit. Alle sites hebben een picknicktafel en vuur ring. Het hele jaar open voor campers, begint American Heritage tent kampeerseizoen meestal in eind mei en duurt tot begin september. Andere faciliteiten zijn een kamp op te slaan, speeltuin, toiletten, douches, een wasserette en een grote picknick paviljoen, dat kan worden gehuurd voor groepsfuncties.