Camping Tent Instructions

Camping Tent Instructions


Elke zomer, liefhebbers van het buitenleven rennen naar buiten om parken en campings om tijd door te brengen roughing het. Helaas, voor veel mensen, camping is een activiteit eenmaal per jaar en ze zijn roestige over technieken. Volgens een onderzoek uitgevoerd door The Outdoor Foundation, 32 procent van de Amerikaanse campers ging op 1-3 kamperen in 2008. Campers gemiddeld 14 dagen van camping voor het hele jaar. Als u nog niet gekampeerd voor een tijdje, het verhogen van een tent is soms frustrerend. Mislukking kan een korte rit naar een hotel betekenen.

instructies

1 Hier vind je een deel van de grond dat is vlak en vrij van obstakels - rotsen, wortels, takken of anthills.

2 Leg uw bodembedekker of grondzeil, naar beneden over het gebied waar u wilt opzetten van uw tent. De bodembedekker moet groot genoeg zijn om voorbij de bodem van de tent.

3 Pak de tent en leg het uit op de bodembedekker, zodat de onderkant van de tent is op de grond, en de bovenkant van de tent naar boven gericht.,

4 Draai de tent, zodat de entree wordt geconfronteerd met de gewenste richting. Houd het gecentreerd op de bodembedekker.

5 Monteer de polen door ze samen te schuiven. Sommige palen zal lang zijn, dus geef jezelf voldoende ruimte om te werken.

6 Voed de grootste palen door de centrale ondersteuning van uw tent. Dragers zijn gewoonlijk in de vorm van klemmen of mouwen. Het kennen van de algemene vorm van de tent zal u helpen erachter te komen waar de centrale dragers zijn. Meestal steekt ze in het midden van de tent in een X-vorm.

7 Set ene uiteinde van elke pool in de bijbehorende aansluiting in de tent. Sockets zijn meestal gemaakt van een duurzaam materiaal, de paal onnauwkeurigheden. In sommige nieuwere tenten, het einde van de paal bevestiging over een kleine metalen punt op de bodem van de tent.

8 Breng de tent verheffende op de paal en waardoor het zo buigen dat u het andere uiteinde van de stang kan glijden in de houder. Dit zal de pole in zijn gebogen vorm te beveiligen. Herhaal dit met de andere palen, totdat de tent op te richten.

9 Voeg extra stokken als nodig is voor de deur covers en regen een paar vliegen.

Hints

  • Het is veel gemakkelijker als twee mensen samenwerken om een ‚Äč‚Äčtent te verhogen. Met twee personen moet elke persoon een zijde van de paal nemen de tent verhogen, glijden de polen in hun contacten tegelijkertijd.
  • Wees altijd voorzichtig bij het buigen van palen, die kan zweep en snap onder druk. Veel oudere palen zijn gemaakt van fiberglas en kan gevaarlijk scherven maken als ze breken.