Camping in de buurt Yorba Linda, Californië

Camping in de buurt Yorba Linda, Californië

Het Orange County stad van Yorba Linda ondersteunt een gezonde levensstijl met zijn golfbaan en paden voor wandelaars, fietsers en ruiters. Aantrekkelijk landschap, in combinatie met milde Southern California winters en zomers in het gebied, lonken de bewoners buiten. Nabijgelegen campings bieden extra recreatie voor de bewoners en de bezoekers van het gebied - veel ga naar Yorba Linda naar de bibliotheek Nixon en Geboortehuis en Susanna Bixby Bryant Ranch Museum en Botanic Garden te zien. De dichtstbijzijnde campings aan Yorba Linda die tenten te ontvangen in aanvulling op campers, terwijl ook het verstrekken van een goede selectie van recreatieve mogelijkheden, zitten binnen 35 minuten rijden van Yorba Linda en zijn het hele jaar open.

Camp and Play in Chino

Hoofd noordoosten aan Prado Regional Park, een in San Bernardino County park in Chino, naar het kamp in een klimaat vergelijkbaar met Yorba Linda's. De zomers zijn iets warmer, gemiddeld 92 graden Fahrenheit in augustus ten opzichte van Yorba Linda's 89. Breng uw wandelschoenen of mountainbike voor 5 mijl van trail plezier, of ga op een begeleide paardrijden. Softbal, voetbal en volleybal zijn andere mogelijkheden. Afkoelen in een gehuurde roeiboot of waterfiets in de no-waak meer. Kinderen kunnen relaxen in de zero-diepte water park. Een universeel toegankelijk speeltuin verwelkomt kinderen van alle niveaus. Voor een vergoeding en met een Californische visvergunning, gegoten op forel en meerval. De 50 campings hebben volledige aansluitingen en biedt plaats campers en tenten; warme douches, toiletten, picknicktafels en kampvuur ringen zijn inbegrepen.

Frank G. Bonelli Park, San Dimas

Ongeveer 25 minuten ten noorden van Yorba Linda, San Dimas heeft een vergelijkbaar klimaat. Frank G. Bonelli Park, een in Los County Regional Park, spreidt zich uit over bijna 2.000 acres, waaronder 250-acre Puddingstone Reservoir. Windsurfen, zeilen en waterskiën behoren tot het hele jaar door activiteiten. Het zwemmen strand, met een badmeester, is geopend in de zomer, maar kijk op de website voor het programma. Raging Waters waterpark, ook seizoensgebonden, zit naast de deur op de rand van het park. Met een Californische visvergunning, delen privileges van de visarend. Wandelen, fietsen of deelnemen aan een tocht te paard op de paden doorkruisen heuvels die je deelt met salie en cottontail konijnen. Bouw een kampvuur naast uw tent of camper op East Shores RV Park op één van de 500-plus sites, die volledige aansluitingen omvatten. Voor de LA Fair in september, campers boek een jaar van tevoren. Warme douches, toiletten, volleybalvelden en zwembaden zijn inbegrepen. Boven-Oosten Shores op een helling, kunt u verjongen bij de Puddingstone Hot Tubs resort.

O'Neill Regional Park in Trabuco Canyon

In Orange County Trabuco Canyon, O'Neill Regional Park, ligt op 35 minuten ten zuidoosten van Yorba Linda en biedt een iets koelere temperaturen, variërend van 68 graden in de winter tot 80 in de zomer. Wandelaars, fietsers en ruiters delen 23 mijl van paden die Trabuco en Live Oak canyons honingraat. Campings rust in de schaduw van platanen en eiken aan de onderkant van de canyon. Sage, scrub eik en de bergen mahonie deken heuvels. Rangers bieden begeleide wandelingen en kampvuur programma's. De interpretatieve centrum toont flora en fauna. Neem de kinderen naar het grote kunstgrasveld voor een balspel of ravotten met Rover. De 79-terrein camping heeft zowel voor campers en tent sites, een vul- en dump station, douches en toiletten. In de avond, bouwen van een kampvuur in de ring op uw site.

In de buurt van de Oceaan in Laguna Beach

Op de Oranje kust, 30 minuten van Yorba Linda, land en zee activiteiten wachten op El Moro Campground at Crystal Cove State Park in Laguna Beach. Onder het kristal blauw en turquoise water, duikers verkennen de onderwaterwereld park. U kunt ook getij-zwembad, snorkelen, zwemmen en surfen. Rond de rotsachtige landtongen van 3-mijl Moro Beach, zijn andere baaien toegankelijk vanaf Pacific Coast Highway. De tent en RV camping zitstokken op bluffs met uitzicht op de oceaan en de snelweg. Achter Moro Campground, 2400 acres van de wildernis met tientallen paden aan te trekken wandelaars, ruiters - geen paard huren al - en mountainbikers. El Moro camping heeft 58 sites met aparte ruimtes voor campers en tenten. Primitieve camping is ook beschikbaar in de canyons. Gemiddelde temperatuur 68 graden in de winter tot 80 in de zomer, met water temperaturen tot ongeveer 70 in de zomer.