Calorieën voor een normaal dieet

Terwijl de calorieën tellen is niet het enige instrument een dieter nodig heeft om te gebruiken, de oprichting van een basis voor je dagelijkse calorie behoeften kan u helpen uitstappen om de juiste start, of u probeert om uw huidige gewicht te behouden of te verliezen een paar pond. Hoewel er een aantal voorgeprogrammeerde calorieverbruik programma's beschikbaar op het internet, er gaat niets boven een aangepaste resultaat. Terwijl er door de stappen enige inspanning zou kunnen nemen, uw tijd zal worden goed beloond worden met een nauwkeurigheid.

calorieën

Een calorie is een eenheid van energie. Een eenvoudige definitie van een calorie is dat het vertegenwoordigt de hoeveelheid warmte die nodig is om de temperatuur van 1 gram water te verhogen met 1 graad Celsius. Als je calorieën en hun effect op uw lichaamssamenstelling te overwegen, bedenk dan dat de kwaliteit van de voedselconsumptie is wat het belangrijkst. Met andere woorden, wordt 1000 calorieën van pizza niet naar hetzelfde effect op lichaamsvet eten 1000 calorieën uit fruit en groenten hebben.

Resting Metabolic Rate

De eerste stap bij het bepalen hoeveel calorieën je per dag nodig is om je rustmetabolisme (RMR) te berekenen. Dit is het aantal calorieën je zou branden als je gewoon zitten rond het huis staren naar een muur hele dag lang. Om dit te bepalen, neem je vetvrije massa in kilogram en vermenigvuldigen met 22, voeg dan 500 aan het resultaat.

Activiteiten niveau

Nadat u uw rust stofwisseling te berekenen, moet u het nummer aan te passen aan uw activiteit niveau weerspiegelen. Vermenigvuldig uw rust stofwisseling met 1,3 als je zeer lichte activiteit deel te nemen in de loop van de dag. Een voorbeeld van een zeer lichte activiteit zou liegen rond in bed bijna de hele dag. Vermenigvuldig RMR met 1,6 als je een typische kantoorbaan, 1,7 als je uit te werken tijdens de dag, en 2,1 als je een zware handenarbeid baan.

Pas voor de thermische effect van voedsel

Het thermische effect van voedsel is een getal dat staat voor hoeveel calorieën je verbrandt door het proces van louter verteren je eten. Als u minder dan 1 gram eiwit per pond lichaamsgewicht per dag consumeren, vermenigvuldig je RMR met 0,1 om de calorieën u door de spijsvertering branden te vinden. Als u verbruikt meer dan 1 gram eiwit per pond lichaamsgewicht per dag, te vermenigvuldigen met 0,15 RMR.

Putting It All Together

Om uw definitieve cijfer te bereiken, bij elkaar optellen uw nummer berekend bij stap drie (activiteitsniveau) met het cijfer berekend in stap vier (thermische effect van voedsel). Dit geeft je het aantal calorieën moet je verbruikt op een dag-tot-dag basis alleen maar om je gewicht te blijven geven. Als u wilt uw gewicht stabiel te houden, dit is het nummer te schieten voor. Als u op zoek bent om gewicht te verliezen, eet 200 tot 300 minder calorieën dan dit per dag voor duurzame langzame en gestage vet verlies dat niet negatief zal invloed op uw stofwisseling.

internet Rekenmachines

Het berekenen van uw eigen aangepaste nummer krijgt u de meest nauwkeurige calorie-niveau te schieten voor geven, maar je kunt snel guesstimates online te krijgen ook. Kijk naar het gedeelte Bronnen voor een link naar de American Cancer Society's online dagelijkse calorie calculator.