Calorieën verbrand tijdens Vinyasa Flow Yoga

Calorieën verbrand tijdens Vinyasa Flow Yoga

In yoga vinyasa verwijst naar de praktijk van het koppelen van een pose naar de volgende in een vloeiende sequentie. Vinyasa of vinyasa flow, kan een krachtige vorm van yoga die u kunnen helpen verbranden een paar honderd calorieën, afhankelijk van uw gewicht.

Over Vinyasa Yoga

Vinyasa stroom klassen meestal combineren zonnegroeten en reeks van staande houdingen om warmte op te bouwen in het lichaam. Deze klassen vergen doorgaans enige voorkennis van yoga houdingen en een zekere mate van uithoudingsvermogen en kennis van de juiste yoga-ademhaling. Ademen is van vitaal belang in deze vorm van yoga,

Soorten Vinyasa klassen

Elke yogales met het woord 'flow' in de naam, zoals Hatha Flow, zal Vinyasas nemen. Ashtanga is een vorm van vinyasa dat een progressieve reeks van bepaalde houdingen gebruikt. Sommige yogadocenten ook vinyasa te integreren in andere klassen, dus vraag over hun stijl van lesgeven en de mate van intensiteit.

calorieën verbrand

Volgens de calorie teller op de website HealthStatus kan een 140-pond persoon verwachten om ongeveer 328 calorieën verbranden tijdens een uur van Ashtanga yoga of 554 tijdens vinyasa yoga. Andere vormen van vinyasa yoga calorieën te verbranden in verschillende mate. De krachtiger de klas, hoe meer calorieën je verbrandt.