Calorieën verbrand tijdens het spelen van Drums

Calorieën verbrand tijdens het spelen van Drums

drums spelen in een band is een manier om je muzikale vaardigheden te demonstreren, nieuwe mensen ontmoeten en af ​​en toe te reizen. Maar als slagwerkers houden slaan achter hun kit, ze zijn ook het verbranden van calorieën op een verhoogde tarief. Hoewel weinig mensen zouden nemen drummen om gewicht te verliezen, het spelen van dit instrument kan genoeg calorieën te verbranden om u in vorm te houden.

Pond Away de Calorieën

De constante beweging van het boven- en onderlichaam die nodig is om de drums resulteert in een constante brandwond calorieën spelen tijdens de werking. Volgens gegevens van CalorieLab, een persoon die weegt 185 pond zal ongeveer 252 calorieën tijdens een urenlange drummen sessie branden.

Een Quick Beat en hartslag

Als u al onder de indruk van de training die u ervaren tijdens het drummen, je bent niet alleen. Een studie van Chichester University, en in een artikel van 2008 door de BBC geciteerd, merkte drummers kunnen hun hartslag te verhogen tot 190 slagen per minuut, wat vergelijkbaar is met de top hartslag dat veel topsporters ervaring tijdens het spelen van hun sport. De studie toonde aan dat drummers op het hoogste niveau duurzaamheid uit te voeren moet hebben.