Calorieën verbrand tijdens Exercise

Elk individu brandt een andere hoeveelheid calorieën per activiteit op basis van kenmerken zoals gewicht, het metabolisme en de intensiteit van de activiteit. Mensen kunnen de snelheid waarmee ze calorieën te verbranden tijdens activiteiten en in rust te beïnvloeden. U kunt calorieën te verbranden thuis, zonder het te merken, alleen maar door het doen van reguliere huishoudelijke activiteiten of het wijzigen van uw dagelijkse routine. Doen werken voor langere tijd op hogere intensiteit zal leiden tot een toename van het aantal verbrande calorieën.

algemeen Huishoudelijk

Verbrande calorieën worden gegeven in termen van een 155-pond persoon die een activiteit voor een uur. De cijfers zullen lager voor mensen met een gewicht van minder en hoger voor mensen met een gewicht van meer zijn. Basic schoonmaak van het huis, zoals afstoffen, stofzuigen of meubels polijsten kan ongeveer 246 calorieën te verbranden. Permanent te voeden of te kleden een kind, evenals andere kind-zorgtaken, kan ook branden 246 calorieën. Het krijgen op je handen en knieën te schrobben van de vloeren zal 387 calorieën te verbranden. Zelfs het koken van een maaltijd kan 176 calorieën te verbranden.

outdoor Huishoudelijk

Algemene tuinieren verbrandt ongeveer 352 calorieën, terwijl harken de tuin of het vegen van de garage verbrandt 281 calorieën. Bewegende huisraad of sneeuwschuiven kan maar liefst 422 calorieën te verbranden. Het maaien van het gazon met een push maaier verbrandt 387 calorieën, en het verven of bepleistering verbrandt 317 calorieën. Wandelen of hardlopen buiten tijdens het spelen met de kinderen kan 281 calorieën te verbranden als je klaar bent op matige intensiteit, of 352 calorieën als krachtig gedaan.

Meer calorieën verbranden

De snelheid waarmee het lichaam verbrandt calorieën staat bekend als de stofwisseling. Door het verhogen van uw stofwisseling, zult u meer calorieën te doen dezelfde activiteiten verbranden. Begin met het opbouwen van spieren door middel van regelmatige krachttraining. Dit kan thuis worden gedaan met vrije gewichten, en moet ten minste drie keer per week worden uitgevoerd gedurende 20 minuten per keer. Voor elke pond van spier je wint, zal je lichaam ongeveer 50 calorieën per dag verbranden.

Verwerk meer beweging in je dagelijkse activiteiten, met als doel om in beweging te houden, zelfs als je anders sedentaire. Dit zou kunnen betekenen tappen je voeten, veranderende positie, friemelen of het nemen van de trap in plaats van een lift. Kijk voor de mogelijkheden om calorieën te verbranden en te profiteren van hen. Dit zal uiteindelijk leiden tot een efficiëntere stofwisseling.

Verander uw eetgewoonten, minder eten en vaker, evenals de invoering van meer kruidig ​​voedsel in uw dieet. Specerijen zoals chili kan je stofwisseling te verhogen met 50 procent voor de drie uur na het eten van een pittige maaltijd. Bovendien, het eten van kleinere gezonde maaltijden op meer regelmatige tussenpozen kan je metabolisme te houden langer actief.