Calorieën verbrand tijdens Been Oefeningen

Calorieën verbrand tijdens Been Oefeningen

Been oefeningen versterken en toon je quadriceps, billen, kuiten en hamstrings. Afhankelijk van de oefening uitgevoerd, doet been oefeningen voor 20 minuten per dag kan bijna 300 calorieën te verbranden in een 150-pond persoon. U kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment van oefeningen die je benen te werken en u helpen calorieën te verbranden in het algemeen.

Traplopen

Afhankelijk van de hoeveelheid inspanning voren gebracht, kan traplopen een zeer effectieve been oefening, verbranden meer calorieën dan lopen alleen. Een 125-pond persoon kan ongeveer 150 calorieën na 20 minuten traplopen te verbranden; een 150-pond persoon kan ongeveer 180 calorieën na 20 minuten traplopen te verbranden; en een 200-pond persoon kan ongeveer 242 calorieën te verbranden na 20 minuten traplopen. Wees voorzichtig, echter, wanneer traplopen, zoals veel van uzelf kan duizeligheid veroorzaken.

Fietsen

Het aantal verbrande calorieën tijdens het fietsen is afhankelijk van de intensiteit. Fietsen bergop of op een rotsachtig terrein verbrandt meer calorieën dan fietsen op een vlakke ondergrond. Zowel de lichte en matige fietsen zijn effectief bij versteviging van de benen. Twintig minuten fietsen op 5,5 mph op een vlakke ondergrond kan ongeveer 76 calorieën in een 125-pond persoon verbrandt; 91 calorieën in een 150-pond persoon, en 121 calorieën in een 200 pond persoon. Fietsen 12 tot 13 mph verbrandt ongeveer tweemaal het aantal calorieën fietsen 5,5 mph en fietsen 16 tot 19 mph, drie keer.

Dansen

Geen behoefte om naar een dansstudio om een ​​geweldige workout voor je benen te krijgen. Stel een afspeellijst van uw favoriete dance tunes en borstbeeld een stap in uw woonkamer. Aerobic dansen zal versterken en toon uw billen en benen en branden van een aanzienlijke hoeveelheid calorieën. Een matig intensieve sessie zal 245 calorieën te verbranden in 30 minuten voor iemand die weegt 125 pond. Ramp die workout tot krachtig, en dat dezelfde persoon zal 264 calorieën te verbranden. Bovendien, hoe meer je weegt, hoe groter aantal calorieën je verbrandt. Bewijs De 150-pond persoon die dezelfde intense workout uitvoert en verbrandt 317 calorieën.

been liften

Het uitvoeren van gymnastiek zoals been liften kan 66 calorieën in 20 minuten branden in een 125-pond persoon, 79 calorieën in een 150-pond persoon, en 106 calorieën in een 200-pond persoon. Het aantal verbrande calorieën tijdens het uitvoeren been liften is afhankelijk van het aantal herhalingen uitgevoerd binnen een minuut.