Calorieën verbrand tijdens Ashtanga Yoga

Calorieën verbrand tijdens Ashtanga Yoga

Ashtanga yoga is een fysiek veeleisende vorm van yoga en een efficiënte manier om uw spieren te versterken. Het is ideaal voor sporters en mensen die alleen maar willen een sterker lichaam voor dagelijkse activiteiten. Naast de sterkte-gebouw voordelen, kan Ashtanga yoga genoeg calorieën te verbranden om u te helpen uw lichaamsbouw fit te houden. Raadpleeg altijd uw arts voordat Ashtanga yoga.

Een Moderate Calorie Burn

Inname van een urenlange Ashtanga yoga klasse kan helpen bij het branden van een paar honderd calorieën. HealthStatus meldt dat een 140-pond persoon die besteedt 60 minuten het uitvoeren van deze vorm van yoga verbrandt ongeveer 328 calorieën. In dezelfde urenlange klasse, een 180-pond persoon verbrandt ongeveer 421 calorieën.

Warm en Vinyasa Zorg voor een Quicker Burn

Andere vormen van yoga calorieën te verbranden aan verschillende tarieven dan Ashtanga. HealthStatus merkt op dat Hatha yoga verbrandt beduidend minder calorieën dan Ashtanga, terwijl hot yoga en Vinyasa yoga leiden tot een snellere calorieverbranding. Een 140-pond persoon verbrandt ongeveer 176 calorieën in 60 minuten van Hatha yoga en ongeveer 445 en 554 calorieën in 60 minuten van warme en Vinyasa yoga, respectievelijk. Een 180-pond persoon verbrandt ongeveer 227, 572 en 713 calorieën, respectievelijk in de drie soorten yoga.