Calorieën verbrand Jumping

Calorieën verbrand Jumping

De hoeveelheid calorieën die je verbrandt tijdens het springen wordt berekend op basis van uw gewicht en de hoeveelheid tijd die u besteedt springen. Touwtje springen zal meer calorieën verbranden dan jumping jacks.

Formule

De formule voor het schatten van het aantal verbrande calorieën tijdens het springen is (METs x 3,5 x gewicht in kg) ÷ 200) x hoeveelheid tijd in minuten. BMO, of met-waarde wordt berekend op basis van uw rust stofwisseling en de energie die wordt uitgeoefend tijdens het springen. Om uw gewicht te veranderen van pond tot kilogram, verdeel je gewicht in ponden met 2,2. Een 155-pond persoon weegt 70 kilogram.

METs Value

Jumping jacks heeft een MET waarde van 8,0. snel Touwtje springen is een MET waarde van 12. De hoogspringen en verspringen, tijdens het uitvoeren van een track and field ras, heeft een MET waarde van 6,0.

calorieën verbrand

Een 155-pond persoon touwtje springen in een matig snel tempo gedurende vijf minuten zal branden 59-70 calorieën. Diezelfde 155-pond persoon zal 21 calorieën springen op de trampoline vijf minuten verbranden. Het doen jumping jacks voor twee minuten zal 18 calorieën te verbranden, ongeacht hoeveel jumping jacks je doet.