Calorieën verbrand in Bikram Yoga Vs. hardlopen

Calorieën verbrand in Bikram Yoga Vs. hardlopen

Het genot ervaar je tijdens het even welk type van de oefening is belangrijk, maar als je uit te werken met de bedoeling van het verliezen van vet, het aantal calorieën je verbrandt tijdens de activiteit is van cruciaal belang om te weten. Bikram yoga en hardlopen zijn duidelijk verschillende manieren om calorieën te verbranden, maar de twee oefeningen kunnen u helpen om slank te krijgen en toon uw spieren.

Bikram Yoga

Bikram yoga is een moderne vorm van yoga die vergelijkbaar is met hatha yoga, maar het belangrijkste verschil is dat mensen beoefenen Bikram yoga in verwarmde kamers. ontwikkelaar van de activiteit, Bikram Choudhury, ontwikkeld Bikram yoga te concentreren op 26 zittende en staande houdingen. De warmte opgenomen in deze vorm van yoga helpt beoefenaars zweten meer, waardoor hun lichamen meer onzuiverheden en gifstoffen te verwijderen via zweet. Mensen verwijzen vaak naar deze vorm van yoga als "hot yoga."

hardlopen

Running bevat een lange lijst van variaties, zoals hardlopen in uw huis of op een sportschool op een loopband, sprinten op een outdoor of indoor track of het nemen van een ontspannen joggen langs een parcours door het bos. Hardlopen is een gemeenschappelijke oefening vanwege de lage onderhoudsarme karakter; het geen apparatuur nodig is, heeft geen kosten en is eenvoudig aan te passen aan uw niveau van fitness.

Bikram Yoga calorieën verbrand

Naast het helpen toon je spieren, het bijwonen van een Bikram yoga les is een effectieve calorieverbranding. In een uur durende les, zal een 180-pond persoon ongeveer 816 calorieën, die dit soort activiteit die vergelijkbaar is met het lopen maakt verbranden. Je zult waarschijnlijk zweten overvloedig tijdens een Bikram yoga klasse, maar vergeet niet dat zweten is niet het verbranden van calorieën gerelateerd. Zweten helpt je water gewicht te verliezen, maar je zult al snel weer dat gewicht na het nuttigen van een drankje na de training.

Running calorieën verbrand

Zoals met alle aërobe training, zal lopen u helpen meer calorieën te verbranden als u uw snelheid en de duur van uw run te verhogen. Een 180-pond persoon die loopt voor een uur met een snelheid van slechts 5 mijl per uur zal 654 calorieën te verbranden, maar als die persoon haar snelheid kan oplopen tot 7 mijl per uur, zal ze 940 calorieën te verbranden in 60 minuten.