Calorieën verbrand door Huishoudelijk

Calorieën verbrand door Huishoudelijk

Huishoudelijk werk is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan het verbranden van calorieën, maar verrassend genoeg, kan het doen van klusjes een training zijn. De American Heart Association raadt het doen van uw eigen huishouden in plaats van het inhuren van een huishoudster en het doen van uw eigen werken in de tuin om uw lichamelijke activiteit te verhogen en leiden een gezondere levensstijl. Het doen van slechts twee uur van huishoudelijk werk per week kan ongeveer 408 calorieën, wat zou kunnen betekenen verliezen zo veel als 6 pond in een jaar branden, volgens de Reader's Digest.

Stap 1

Verbrandt ongeveer 100 calorieën, gemiddeld, maar door het doen van de dagelijkse activiteiten, zoals het wassen en drogen van uw gerechten voor een uur, het verplaatsen van uw meubels rond voor 25 minuten, duw het maaien van uw gazon voor 20 minuten of opruimen en rommel te verwijderen gedurende 30 minuten, volgens de "Health" magazine.

Stap 2

Diep reinigen van uw bad om meer dan 90 calorieën te verbranden in slechts 15 minuten, als uw gewicht is ongeveer 150 pond. Pak een spons en scrub je badkamer vloer en tegels tot 300 calorieën te verbranden in 30 minuten.

Stap 3

Veeg uw vloeren en verbrandt 136 calorieën in 30 minuten, als je ongeveer 150 pond weegt. Dan, follow-up met de mop en je 112 calorieën te verbranden in slechts 30 minuten.

stap 4

Reinig alle ramen in uw huis om 167 calorieën te verbranden in 30 minuten. Een 150-pond persoon kan wat afgestoft te doen en te verbranden 50 extra calorieën in 30 minuten.

stap 5

Maak uw auto schijnen wanneer u het met de hand wassen en verbranden to153 calorieën, als je ongeveer 150 pond weegt.

stap 6

Krijg buiten en branden wat calorieën te doen werken in de tuin. Een 150-pond persoon kan 256 branden in een uur van het tuinieren. Rake een aantal bladeren en je kunt 225 calorieën te verbranden in slechts 30 minuten.

waarschuwingen

  • Doe niet mee aan inspannende huishoudelijke activiteiten totdat u overleggen met uw zorgverzekeraar.

Tips

  • Het aantal daadwerkelijke calorieën je verbrandt doen elk karwei is afhankelijk van uw lichaamsgewicht.