Calorieën in Guacamole Dip

Calorieën in Guacamole Dip

Terwijl guacamole een relatief hoog aantal calorieën per portie kunnen bepalen, is het een gezonde aanvulling op uw dieet. Die calorieën te komen met verschillende voedingswaarde. Sla recepten die vragen om zure room, roomkaas of mayonaise. In plaats daarvan, guacamole bereiden, die voornamelijk bestaat uit avocado.

Identificatie

Guacamole is een avocado-based dip die is ontstaan ​​in Mexico. Avocado is typisch puree met tomaten, uien, pepers en specerijen, de GourmetSleuth website verklaart. Vaak toegevoegd specerijen omvatten komijn, koriander, cayenne peper, tijm en knoflook.

Voeding

A 02/01-cup portie van guacamole bevat 155 calorieën. Het packs 17,5 gram vet, 1 gram dat verzadigd, en de rest komt van onverzadigde vetten. Guacamole bevat ook 355 milligram natrium, 6 gram eiwit en 6 gram vezels.

Gezondheid

Terwijl guacamole is hoog in vet, het is vooral de "goede" soort vet, enkelvoudig onverzadigd vet. Enkelvoudig onverzadigd vet kan helpen het cholesterolgehalte in het bloed, volgens het onkruid en de bloem !, Columbia University's Health Services Internet bron. Kan LDL-cholesterol, de "slechte" cholesterol en HDL cholesterol, de "goede" cholesterol. Guacamole is ook hoog in beta-caroteen, vezels, foliumzuur en kalium.