Calorieën in Biscotti

Calorieën in Biscotti

Biscotti, kernachtige Italiaanse koekjes, komen in een verscheidenheid van smaken. De cookie heeft een halve maan vorm en het gaat goed met koffie of thee. Biscotti meestal bevatten gebleekt meel, eieren, verkorten, amandelen en suiker. Het beperken van calorieën van snoep helpt met het gewicht onderhoud en gewichtsverlies. Leren over de calorieën en het vetgehalte van Biscotti zal helpen bij het plannen van een evenwichtige en hart-gezond dieet.

Betekenis

Aandacht voor calorieën helpt u uw gewicht te beheersen, of u wilt behouden, winnen of verliezen gewicht. Snijden calorieën door 500 per dag kan helpen je verliest 1 pond per week. Het eten van biscotti met mate biedt een relatief low-calorie manier om uw zoete tand tevreden te stellen. De verscheidenheid aan smaken biedt een overvloed aan lekkernijen uit te kiezen, zoals amandelolie met anijs, chocolade, chocolade en amandel en biscotti gedoopt in chocolade of witte chocolade.

calorieën

Biscotti levert 110 calorieën, 4,5 g vet, 16 g koolhydraten, 1 g vezels en 2 g eiwit in een 35 g. koekje, volgens MyPlate LIVESTRONG.COM's. De calorieën bevatten 36 procent uit vet, 61 procent uit koolhydraten en 7 procent eiwit. Specialiteit en zelfgemaakte biscotti kunnen hogere calorieën en vet bevatten.

Voedingsfeiten

Biscotti bevat 20 mg cholesterol, 70 mg natrium en 9 g suiker. Van de 4,5 g vet, biscotti bevat 2 g verzadigd vet - 10 procent van de dagelijkse waarde verzadigd vet gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Een zelfgemaakte biscotti zou 20 g suiker en 5 gram verzadigd vet bevatten.

overwegingen

Calorieën in biscotti variëren, afhankelijk van de grootte en het type van koekje. Een grote gastronomische biscotti ondergedompeld in een dikke laag chocolade heeft meer calorieën en vet dan een kleine, platte biscotti. Bijvoorbeeld kan biscotti zo veel als 230 calorieën en 11 gram vet per individu cookie. Net als de meeste snoepjes gemaakt van witte bloem, biscotti zijn een lage-fiber bron van verwerkte koolhydraten bevatten weinig voedingswaarde voor het aantal calorieën per portie.

alternatieven

Voor meer voedzame snacks die uw honger langer in bedwang te houden, kiezen voedingsmiddelen met vezels, zoals bessen, een appel, selderij, noten in kleine hoeveelheden, rogge of volkoren crackers. Snacks die eiwit bevatten, zoals magere yoghurt, kefir, vetarme snaar kaas, vetarme zachte smeerkaas, schokkerig, eiwit shakes en eiwit bars bieden langduriger energie met minder impact op uw bloedsuiker dan voedingsmiddelen met een hoog suiker en witte bloem.