Calorieën in Beef Spare Ribs

Calorieën in Beef Spare Ribs

Rundvlees spareribs zijn een stuk vlees dat de lange ribben en het vlees tussen de ribben en boven op hen omvatten. Dit is een relatief vette snijden van rundvlees, en de meeste van de calorieën in rundvlees spare ribs afkomstig zijn uit vet.

calorieën

Deze nutritionele informatie geldt voor spare ribs rundvlees uit het smalle uiteinde van de botten bijgesneden tot 1/8 in. Vet met een portie van 4 oz. Een portie van rundvlees spare ribs bevat 288 calorieën, of 14,4 procent dagelijkse waarde voor calorieën. Deze dagelijkse waarde wordt uitgegaan van een standaard dagelijks dieet van 2000 calorieën, volgens FatSecret website.

Vet, eiwitten en koolhydraten

De calorie-inhoud in een portie van rundvlees spare ribs bevat 194 calorieën uit vet en 94 calorieën uit eiwit. Het vetgehalte in een portie van rundvlees spare ribs is 21,61 gram, dat is ongeveer 33 procent van de dagelijkse waarde voor vet. Beef spare ribs bieden ook 21,92 gram eiwit per portie, of ongeveer 44 procent dagelijkse waarde voor eiwit.

Verzadigd vet

Het vetgehalte in een portie van rundvlees spare ribs bevat 8,723 g verzadigd vet, of ongeveer 44 procent van de dagelijkse waarde voor verzadigd vet. Dit levert ongeveer 79 calorieën uit verzadigd vet.